Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lupta la promovare se încinge. Comunicatul lui Dan Alexa

Lupta la promovare se încinge. Comunicatul lui Dan Alexa

Fotbal intern

Comentarii

Înainte de remiza din meciul cu Chindia, scor 2-2, antrenorul Dunării Călăraşi, Dan Alexa, a fost nemulţumit de maniera de arbitraj a brigăzilor care conduc partidele târgoviştenilor.

"Având in vedere declaraţiile apărute pe site-ul liga2.ro in data de 10.11.2017, fac următoarele precizări : Declaraţiile subsemnatului au vizat exclusiv arbitrajul de la meciul disputat de către Dunărea Călăraşi, echipa al carei antrenor sunt, cu Dacia Unirea Brăila . Mi-am aratat prin aceste declaratii nemulţumirea ca nu ne-a fost acordat un penalty clar. Chiar am vrut, prin afirmaţiile mele, sa disociez aceasta greşeală a arbitrului de echipa Dacia Unirea Brăila şi de jucătorii acestei echipe .

In acest sens a fost afirmaţia ca nu vreau sa se interpreteze ca as ataca acest club sau jucătorii acestui club, despre care am citit in presa ca au restante financiare , iar pentru modul cum îşi fac datoria, merita a fi respectaţi. Cu privire la clubul CS Chindia Târgovişte, afirmaţiile făcute vizau faptul ca , fără a exclude munca extraordinara, depusă de către toţi factorii implicaţi la acest club, conducători , jucatori su public, materializată in rezultate pozitive şi deplin meritate, au beneficiat de un arbitraj corect, la toate partidele, având multe decizii corecte de arbitraj, li s-au acordat toate loviturile de pedeapsa in mod meritat . Am avut o exprimare nefericita dar ce am vrut sa arat a fost faptul ca ei, datorită muncii depuse dar, şi sansei de a nu avea probleme cu arbitrajul, ne-au depăşit in Clasament, tocmai intr-un moment când noi nu am câştigat fiind dezavantajaţi de arbitraj.

Evident, ca acest fapt nu are legătura cu CS Chindia Târgovişte, nici nu am vrut sa insinuez asta, iar acum declar expres acest lucru pentru a fi corect şi clar înţeles. De asemenea, regret afirmaţia ca in caz ca vor promova vor juca la Mioveni, a fost o informaţie pe care am auzit-o şi pe care nu  am verificat-o. Dacă prin afirmaţiile mele am fost înţeles greşit îmi cer scuze competitoarelor şi va amintesc faptul ca subsemnatul sunt un antrenor asumat şi care mereu a dat dovada de fair play in afirmaţiile făcute. Un exemplu in acest sens este faptul ca după meciul cu Dacia Unirea Brăila am jucat cu CS Chindia Târgovişte, echipa căreia i-au fost acordate doua lovituri de penalty , iar subsemnatul , după meci am afirmat ca deciziile arbitrului au fost corecte" , se arată în comunicatul lui Dan Alexa.

 

Afla mai multe despre: dan alexaliga a douachindia targovistepromovaredunarea calarasi 

viewscnt
Articole similare