Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lupta pentru salvarea de la retrogradare naşte disperare: ”Trebuie să te fereşti de omul înecat”

Lupta pentru salvarea de la retrogradare naşte disperare: ”Trebuie să te fereşti de omul înecat”

Superliga

Comentarii

Lupta pentru salvarea de la retrogradare a devenit o chestiune vitală pentru Concordia Chiajna, spune Râmniceanu. Antrenorul Adrian Falub le transmite jucătorilor acelaşi mesaj.

Concordia Chiajna ocupă ultimul loc în clasament şi va întâlni în această etapă o altă echipă din Ilfov, FC Voluntari. Râmniceanu a încercat să se folosească de un proverb pentru a-şi motiva colegii:

”Ştiţi cum e vorba aceea: ”să te fereşti de omul înecat”, aşa cum suntem noi, mai jos în clasament. Dacă nu câştigăm, ne vopm lupta pentru un loc de baraj. Dar dacă reuşim să câştigăm, se va schimba situaţia şi atunci vom lupta să ne salvăm”, a declarat Râmniceanu, care are în palmares un titlu de campion cu Viitorul.

Adrian Falub subliniază şi el importanţa meciului cu FC Voluntari: ”Meciul acesta este crucial pentru noi, aşa că nu e nimic complicat. Avem nevoe de victorie, de entuziasm şi avem nevoie să înţelegem că acest meci poate fi crucial pentru noi. Îţi pierzi încrederea şi entuziasmul când nu câştigi, iar dacă noi vom câştiga un meci sunt convins că lucrurile se vor schimba radical pentru noi. Un egal nu te scoate din cărţi. Cu un egal mai ai şanse din punct de vedere matematic, dar lucrurile ar deveni complicate”.

Afla mai multe despre: adrian falubconcordia chiajna 

viewscnt
Articole similare