Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lupta pentru titlu se mută pe piaţa transferurilor. Fotbalistul din Liga 1 vânat de CFR, FCSB şi Craiova EXCLUSIV VIDEO

Lupta pentru titlu se mută pe piaţa transferurilor. Fotbalistul din Liga 1 vânat de CFR, FCSB şi Craiova EXCLUSIV VIDEO

Superliga

Comentarii

Rachid Bouhenna a trezit interesul granzilor din Liga 1. Basarab Panduru este convis că va ajunge la una dintre cele trei formaţii de top ale campionatului

Fundaşul echipei Sepsi Sf. Gheorghe, Rachid Bouhenna a trezit interesul celor trei granzi din Liga 1, Craiova, FCSB şi CFR Cluj.

Basarab Panduru, expert Telekom Sport, l-a inclus pe Bouhenna în echipa ideală a sezonului din Liga 1. Pandi este convis că fostul jucător de la Dundee United va ajunge la una dintre cele trei formaţii de top ale competiţiei interne.

„Am forţat-o puţin cu Bouhenna pentru că m-am gândit ca va veni cineva să-l transfere de acolo. Cred că din iarna asta sau din vară, el va juca la una dintre aceste trei echipe, CFR, Craiova sau FCSB” şi-a explicat Basarab Panduru decizia de a-l include pe Bouhenna în formula ideală a campionatului, la final de an.

Bouhenna a ajuns în România în 2019, pe vremea când la Sepsi antrena Csaba Laszlo. Un tehnician cunoscut în Scoţia, Laszlo îl remarcase pe Bouhenna în perioada Dundee United. Algerianul născut la Meru în Franţa a jucat în sezonul 2018-2019 pentru Dundee în 26 de meciuri şi a marcat un gol. În cariera sa, Rachid Ahmed Bouhenna a mai evoluat la juniorii lui Sedan, la Doncaster, Compiegne, CS Constantine şi MC Alger. Măsoară 1.91 m şi se remarcă atât în jocul aerian, cât şi prin plasamentul excelent. Bouhenna este considerat unul dintre cei mai buni fundaşi centrali din Liga 1 în acest moment.

Afla mai multe despre: rachid bouhenna 

viewscnt
Articole similare