Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Luptă puternică între CFR şi Universitatea Craiova pentru un jucător de la o rivală din Liga 1! Ce decizie ar fi luat fotbalistul poreclit ”noul Vinicius”

Luptă puternică între CFR şi Universitatea Craiova pentru un jucător de la o rivală din Liga 1! Ce decizie ar fi luat fotbalistul poreclit ”noul Vinicius”

Superliga

Comentarii

CFR Cluj şi Universitatea Craiova se află într-o luptă puternică pentru a obţine semnătura unui jucător de la rivala din Liga 1.

Prima echipa care l-a dorit pe fotbalist a fost campioana CFR. Echipa lui Dan Petrescu l-a dorit pe fundaşul brazilian Yuri de la Gaz Metan încă din vara anului, dar la acel moment, negocierile au fost stopate, din cauza sumei de transfer cerute de Gaz Metan. 

În această săptămână, CFR şi-a manifestat din nou intenţiile de a-l cumpăra pe Yuri şi a trimis o ofertă oficială pentru fotbalist, în valoare de 170.000, iar echipa lui Dan Petrescu a obţinut dreptul de a negocia cu jucătorul.

Fundaşul brazilian poreclit noul ”Vinicius” este foarte apreciat de Dan Petrescu, datorită eficienţei de care a dat dovadă la fazele fixe. El a avut deja o primă rundă de negocieri cu CFR şi ar fi fost încântat de oferta pe care a primit-o de la echipa lui Dan Petrescu. ”A primit tot ce a cerut”, spun surse din anturajul echipei, potrivit ProSport.

Sursa menţionată a precizat că şi Universistatea Craiova ar fi intrat pe fir şi ar fi dispusă să ofere şi ea o sumă de transfer apropiată. Acum, oficialii Craiovei vor trebui să îl convingă pe Yuri să renunţe la acordul verbal pe care îl are cu CFR. Fundaşul brazilian nu a fost trecut de Ilie Poenaru pe foaia de joc pentru meciul pe care Gaz Metan l-a jucat împotriva lui CFR.  

Afla mai multe despre: cfr-u craiova-gaz metan 

viewscnt
Articole similare