Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lyes Houri a fost prezentat la MOL Fehervar. Francezul a avut mai multe oferte: "Am avut o concurenţă serioasă. Mă bucur că ne-a ales pe noi"

Lyes Houri a fost prezentat la MOL Fehervar. Francezul a avut mai multe oferte: "Am avut o concurenţă serioasă. Mă bucur că ne-a ales pe noi"galerie foto

Fotbal

Comentarii

Lyes Houri a părăsit România după numai un şi jumătate în tricoul celor de la Viitorul Constanţa. Francezul, venit liber de contract, le-a adus constănţenilor 600.000 de euro din partea celor de la MOL Fehervar, formaţie care se luptă la supremaţia în Ungaria.

Astăzi, micuţul dar agilul fotbalist a fost prezentat oficial la MOL Fehervar, într-o conferinţă de presă specială, la care a luat parte alături de directorul sportiv al echipei, Zoltan Kovacs. Lyes Houri (24 de ani) a semnat un contract "pe termen lung", ceea ce înseamnă de cel puţin trei ani de zile şi va purta numărul 96 pe tricou, număr ce semnifică anul naşterii sale, 1996.

"Sunt foarte încântat şi bucuros că am ajuns la Vidi. Abia aştept să-mi cunosc colegii. Am venit la Vidi cu obiective clare, bine definite: vreau să câştig campionatul şi cupa, iar în această vară să facem o campanie europeană de durată", a spus jucătorul francez, la conferinţă.

De asemenea, directorul sportiv al formaţiei la care evoluează şi românul Adrian Rus, Zoltan Kovacs, a declarat că nu a fost deloc uşor să-l achiziţioneze pe jucător, din pricina faptului că a fost o concurenţă seriosă.

"Îl urmărim pe Houri de peste jumătate de ani şi am fost la câteva meciuri din campionat. De fiecare dată a jucat foarte bine. Am reuşit să-l luăm, cu toate că am avut concurenţă serioasă. Mă bucur că ne-a ales pe noi. Sper să fie la fel de spectaculos şi productiv la Vidi, cel puţin la fel precum la Viitorul. Avem tot ce ne trebuie ca să-l ajutăm să devină mai bun", a declarat Zoltan Kovacs.

Lyes Houri a jucat pentru naţionalele U16, U17 şi U19 ale Franţei, acolo unde a fost coleg, printre alţii, cu Lucas Hernandez şi Kingsley Coman de la Bayern Munchen sau Moussa Dembele de la Olympique Lyon.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare