Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lyon - Toulouse. Cotă bună pentru victoria gazdelor

Lyon - Toulouse. Cotă bună pentru victoria gazdelor

Ligue 1

Comentarii

Ponturi pariuri Lyon - Toulouse Franta 01.04.2018. Lyonezii se luptă în continuare pentru un loc în Liga Campionilor, însă bătălia este extrem de grea, cu Monaco şi Marseille echipe mai bune.

Ponturi pariuri Lyon - Toulouse Franta 01.04.2018

Sunt veşti mixte pentru pentru Lyon, care are mai mult timp să se concentreze pe meciurile din campionat, după ce a fost eliminată din Europa League. În momentul de faţă se află la mare luptă cu Marseille pentru locul al treilea, ultimul care duce în Liga Campionilor. În schimb, Toulouse se luptă pentru evitarea retrogradării. Acum este pe locul 17, în afara locurilor retrogradabile, dar la un singur punct distanţă  de prima poziţie care duce în Ligue 2. Aşadar, în cazul unei înfrângeri, cade în zona nisipurilor mişcătoare. Toulouse n-a câştigat niciodată din 1998 şi până în prezent pe terenul lui Lyon, de multe ori a pierdut la minimum două goluri diferenţă! Ştiri Petrolul

Ponturi pariuri Lyon - Toulouse Franta 01.04.2018

Lyon nu-l are în continuare la dispoziţie pe Fekir, cel mai importatn jucătir al echipei. Acesta s-a accidentat la genunchi şi va mai lipsi cel puţin două săptămâni. În mod normal, Bruno Génésio foloseşte tactica 4-2-3-1, însă o dată cu absenţa lui Fekir a schimbat în 4-3-3. Lyon a câştigat 9 din precedentele 10 meciuri directe jucate acasă cu Toulouse. Andy Delort, de la Toulouse este posibil să nu fie trecut pe foaia de joc, după ce a stat 24 de ore în arest pentru că a băut la volan.

ECHIPELE PROBABILE

Lyon (4-3-3): Lopes - Tete, Marcelo, Morel, Mendy - N'Dombele, Tousart, Aouar - Traore, Maolida, Depay

Absenţi: Fekir, Mariano

Toulouse (4-3-3): Lafont - Michelin, Diop, Amian, Sylla - Somalia, Cahuzac, Imbula - Mubele, Sanogo, Gradel
Absenţi: Boisgard, Yago, Delort

Lyon - Toulouse 1 @ 1.42

Afla mai multe despre: lyontoulousefrantaligue 1 

viewscnt
Articole similare