Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”M-a lăsat fără cuvinte. Acela a fost momentul pe care nu-l voi uita niciodată”. Boloni, dezvăluiri despre Cristiano Ronaldo în presa din Italia

”M-a lăsat fără cuvinte. Acela a fost momentul pe care nu-l voi uita niciodată”. Boloni, dezvăluiri despre Cristiano Ronaldo în presa din Italia
Comentarii

Ladislau Boloni a vorbit pentru presa din Italia despre Cristiano Ronaldo, cel care tocmai a atins borna 700 de goluri marcate în cariera sa.

Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Tuttomercatoweb, Ladislau Boloni a vorbit despre performanţa fotbalistului portughez, cel pe care l-a debutat în fotbalul mare în tricoul lui Sporting Lisabona. Iată cele mai importante declaraţii ale tehnicianului român:

Despre felul în care s-a adaptat Cristiano în fotbalul mare: ”Nu i-a fost deloc uşor, mai ales că aveam calitate în atac la Sportinh. Acolo era Jardel, care era un marcator fabulos. Totuşi, în timp, Cristiano m-a convins. La început a fost doar o mare promisiune, dar încet încet a fost unul dintre titularii pe care mă bazam. Îmi amintesc că în sezonul de debut a marcat 5 goluri în 31 de meciuri. Excelent pentru un tânăr proaspăt devenit profesionist”

Primul gol al lui Cristiano: ”Nu-l voi uita niciodată. O cursă fabuloasă, de 40 de metri, în care am văzut tehnică pură, forţă, viteză, maturitate şi simţul golului. M-a lăsat fără cuvinte....Era un gol frumos, dar acela a fost momentul în care a început istoria fotbalului pe care îl trăim astăzi”

Este Cristiano cel mai mare din toate timpurile? ”Pentru mine, da! Este unul dintre cei mai mari, dacă nu cel mai mare. Sigur, astăzi există şi Messi...în trecut au fost Pele, Maradona...dar Cristiano a câştigat totul şi are o carieră fabuloasă în spate. În plus, sunt convins că mai are mulţi ani de jucat în faţă”

Cristiano Ronaldo a marcat, luni seară, golul cu numărul 700 al carierei, atât pentru echipele de club, cât şi pentru naţionala Portugaliei.

În afara portughezului, doar cinci jucători au mai marcat cel puţin 700 de goluri, de-a lungul istoriei, Cristiano Ronaldo fiind singurul aflat în activitate care atinge această bornă. Este vorba despre Romario, Josef Bican, Gerd Muller, Pele şi Ferenc Puskas.

Afla mai multe despre: bolonicristiano ronaldo 

viewscnt
Articole similare