Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”M-am bucurat pentru titlul CFR-ului!”. Fostul preşedinte al clujenilor e convins: ”Au meritat acest trofeu!”

”M-am bucurat pentru titlul CFR-ului!”. Fostul preşedinte al clujenilor e convins: ”Au meritat acest trofeu!”

Hermannstadt​

Comentarii

Iuliu Mureşan a vorbit la finalul partidei dintre FC Hermannstadt şi Dinamo despre performanţa reuşită de CFR Cluj în acest sezon.

Înainte de a discuta însă despre fosta sa echipă, Iuliu Mureşan a analizat partida cu Dinamo şi şansele de supravieţuire ale noii sale echipe, FC Hermannstadt: ”E un punct câştigat, rezultatul este pozitiv, clar. Echipa a jucat bine, a făcut un efort foarte mare, la fel ca şi Dinamo. Sigur, se putea şi înscrie în partida asta, puteam să înscriem şi noi, că am avut două ocazii, dar puteau să înscrie şi ei. Rezultatul este echitabil, după o partidă echilibrată, în care ambele echipe şi-au dorit victoria, dar în acelaşi timp nu au riscat pe faza de apărare” a spus Mureşan.

”Este o luptă teribilă, fiecare punct contează. Eu sper în continuare să obţinem rezultate pozitive, şi la Iaşi mergem să venim cu punct sau puncte. unt încrezător. Sper să reziste echipa fizic, să nu avem accidentări şi să reuşim să ne atingem obiectivul, să ieşim din această zonă care nu ne satisface deloc” a mai adăugat Mureşan.

”CFR este campioană pe merit!”

Fostul preşedinte al clujenilor a fost pentru prima dată departe de CFR când gruparea din Gruia a câştigat un titlu de campioană în România.

Mureşan recunoaşte că s-a bucurat pentru succesul fostei sale formaţii: ”Nu am mai putut să plec la Cluj. Am şi fost invitat, dar am considerat în acelaşi timp că nu e bine să merg să tulbur apele undeva unde treaba merge” a mărturisit Mureşan.

”Dar m-am bucurat, normal. Nu am băut şampanie, dar de bucurat, m-am bucurat. I-am felicitat. Au meritat titlul, a fost mult mai clar ca anul trecut sau decât în anii anteriori” a mai adăugat omul care a condus-o pe CFR Cluj în ultimii ani. 

Afla mai multe despre: iuliu mureşancfr clujhermannstadt 

viewscnt
Articole similare