Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"M-am cutremurat când am văzut lista! Ne distrug!" Becali a schimbat strategia după ce a văzut cu cine joacă FCSB în Europa

"M-am cutremurat când am văzut lista! Ne distrug!" Becali a schimbat strategia după ce a văzut cu cine joacă FCSB în Europa

Superliga

Comentarii

Gigi Becali spune că s-a speriat când a văzut lista posibilelor adversare ale FCSB-ului în preliminariile Europa League, în condiţiile în care în play-off roş-abaştrii ar putea întâlni echipe precum Valencia, Manchester United sau Sporting Lisabona, motiv pentru care e decis să schimbe radical strategia clubului.

Concret, Becali nu vrea să mai vândă jucătorii valoroşi şi va încerca să-i ţină mai multe sezoane, pentru a construi o formaţie capabilă să ajungă din nou în grupele Ligii Campionilor.

"Eu când am văzut echipele (n.r. posibilele adversare), mi-am dat seama că nu mai avem nicio şansă la cupele europene. Nicio şansă! Când am văzut echipele"

Noi, dacă luăm campionatul avem un traseu bun până în play-off, dar acolo te spulberă. Şi apoi ce faci? Că m-am gândit şi la asta. Că dacă nu poţi câştiga din fotbal mai bine te laşi. Am început şi eu să-mi calculez paşii. Singura şansă e ca un Man, un Coman, un Moruţan... Le măresc salariile, să fie mulţumiţi cu banii. Florinel va fi mare fotbalist, de exemplu. El începe să fie puternic, va fi mare fotbalist. Deja se coace. E şi serios.

Le zic că le măresc salariile, dar să nu se mai gândească la plecare. Aşa pot să fac o echipă, să sparg gheaţa. Să mergem din nou în faţă cu fotbalul românesc.

M-am cutremurat când am văzut cu ce echipe putem pica. Am zis că trebuie să fac o strategie!
", a declarat Gigi Becali la ProX.

Afla mai multe despre: gigi becali 

viewscnt
Articole similare