Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”M-am gândit că ne vor înjura, dar când le-am văzut reacţia...” Eroul ”câinilor” impresionat de suporterii lui Dinamo

”M-am gândit că ne vor înjura, dar când le-am văzut reacţia...” Eroul ”câinilor” impresionat de suporterii lui Dinamo
Comentarii

Cătălin Straton a apărat două penalty-uri la Clinceni şi a contribuit decisiv la victoria formaţiei sale, 3-1 în faţa Academicii.

După meci, Cătălin Straton a vorbit despre suporterii echipei sale şi a povestit cum s-a simţit când aceştia au venit să-şi încurajeze favoriţii înainte de partida cu Viitorul: 

”Ştiam că va veni timpul că vom câştiga. Nu vreau să mă gândesc la baraj, vreau să mă duc acasă să stau liniştit pentru că m-am săturat de atâtea probleme. Ar trebui să jucăm pentru suporteri, nu că ne-au plătit salariile, cât m-a înduioşat venirea lor la Viitorul şi ştiu că ni s-a spus să coborăm în recepţia hotelului şi am coborât temători, mă gândeam că o să ne înjure şi când le-am văzut reacţia am zis că pentru ei trebuie să dăm totul, să ne lăsăm familiile la o parte o lună” a mărturisit Straton.

Cătălin Straton are 30 de ani şi a venit la Dinamo anul trecut. Portarul care măsoară 1.90 m a mai jucat la Rapid, FC Vaslui, Universitatea Craiova, Poli Timişoara şi Dunărea Călăraşi. Este fost internaţional U21 al României, pentru care a debutat în 2009.

Afla mai multe despre: straton 

viewscnt
Articole similare