Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"M-am hotărât!". El e fundaşul central dorit de Gigi Becali la FCSB! Omul de afaceri, dat de gol

"M-am hotărât!". El e fundaşul central dorit de Gigi Becali la FCSB! Omul de afaceri, dat de gol

FCSB

Comentarii

Gigi Becali (62 de ani) a dat startul negocierilor pentru întărirea FCSB în perioada de transfeuri din această vară. Echipa omului de afaceri din Pipera a ratat un nou titlu, iar acum Becali vrea să aducă jucători cu care să încerce din nou să câştige la anul, dar şi se califice în grupele Conference League.

El e fundaşul dorit de Gigi Becali la FCSB! O nouă ţintă de la FC Botoşani

Becali îl vrea pe Ulrich Meleke (22 de ani), un fundaş central adus de FC Botoşani în perioada de transferui din iarnă. Meleke a prins echipa lui Marius Croitoru mai mult în play-off şi a arătat calităţi bune, astfel că i-a luat ochii lui Gigi Becali. Fundaşul cu origini în Coasta de Fildeş a strâns 701 minute în 11 meciuri la FC Botoşani.

Fără să dea nume, patronul FCSB a anunţat că s-a hotărât să transfere un fundaş central. Apoi, fiind intrebat dacă e vorba despre Meleke, a oferit un răspuns evaziv. "M-am cam decis asupra unui fundaş. O să îl aflaţi voi peste câteva zile. O să mai plece de la noi şi doi jucători. Pe cine aduc? De unde ai aflat tu de Meleke? Nu mă trage de limbă că nu vă spun acum ce fundaş central aduc", a spus Gigi Becali, conform ProSport.

Latifundiarul a fost dat de gol apoi de Valeriu Ifitme, patronul de la FC Botoşani, care a dezvăluit că Becali l-a contactat pentru a se interesa de Meleke: "M-a căutat Gigi Becali şi mi l-a cerut pe Meleke. Mi-a dat şi un preţ bun pe el, dar i-am explicat că nu îl dau acum. Este un fotbalist foarte bun, dar vreau să îl mai ţin la mine o perioadă", a spus Valeriu Iftime, conform sursei citate.

Afla mai multe despre: gigi becalitransferulrich melekefundasfc botosani 

viewscnt
Articole similare