Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"M-am întâlnit cu el, i-am zis 'la mulţi ani'". Petrescu îi face vânt lui Alibec: "Nu va veni în cantonament. Posibil să plece"

"M-am întâlnit cu el, i-am zis 'la mulţi ani'". Petrescu îi face vânt lui Alibec: "Nu va veni în cantonament. Posibil să plece"

CFR Cluj

Comentarii

Dan Petrescu (53 de ani) a anunţat că Denis Alibec (30 de ani) nu va merge în cantonamentul CFR-ului din Spania. "Bursucul" a spus că există posibilitatea ca atacantul să se despartă de formaţia din Gruia. Alibec e doar împrumutat de CFR Cluj de la Kayserispor, din Turcia.

"M-am întâlnit cu el, i-am zis 'la mulţi ani'". Petrescu îi face vânt lui Alibec: "Nu va veni în cantonament. Posibil să plece"

Denis Alibec nu va continua, cel mai probabil, la CFR Cluj şi în 2022. Dan Petrescu a anunţat, într-o conferinţă de presă, că atacantul nu va merge în cantonament şi există posibilitatea ca el să plece de la Cluj. CFR-ul l-a împrumutat pe Alibec de la Kayseri, dar "Bursucul" pare că nu-l mai vrea.

"M-am întâlnit cu Alibec aici, i-am spus <<la mulţi ani>>. Ce pot să vă spun sigur este că el nu va veni în cantonament în Spania. Posibil să plece la altă echipă, posibil să rămână, încă nu se ştie, până nu e nimic oifical nu putem vorbi. Dar ce pot să spun oficial e că nu va veni oifical în cantonamentul din Spania", a spus Dan Petrescu, la conferinţa de presă.

Postul de atacant e foarte aglomerat la CFR Cluj. Billel Omrani, Gabriel Debeljuh, Sergiu Buş şi Marko Dugandzic sunt atacanţii pe care Dan Petrescu îi are la dispoziţie.

Culio a plecat de la CFR Cluj: "M-a anunţat că nu mai vine"

În aceeaşi conferinţă de presă, Dan Petrescu a anunţat că Juan Culio nu va mai reveni nici el în Gruia, astfel că va rupe contractul cu CFR Cluj. "Bursucul" îl voia în stafful său pe Culio, dar din cauza problemelor cu familia acesta nu va mai putea reveni în România, cel puţin pentru moment.

"Am uitat să vă zic, Culio m-a anunţat că nu mai revine, din cauza problemelor cu familia, el a venit singur şi a suferit foarte mult şi m-a mirat că s-a întors singur, că ştiam că plecase tot din cauza acestei probleme, nu poate să stea departe de familie.

Acum a zis că a fost prea mult pentru el şi că îi pare rău că nu se mai poate întoarce. Ne doreşte baftă şi speră să ne îndeplinim obiectivele, dar şi asta e sigur, a fost greşeala mea că nu am zis. Culio nu o să mai vină la echipă.

I-am zis dacă se gândeşte să fie antrenor, pentru că vrea să mai joace până în vară, cred că o să îşi găsească o echipă acolo, în Argentina, dar îi va fi foarte greu fără familie, trebuie să se gândească ce vrea să facă, dar eu l-aş primi cu braţele deschise", a declarat Dan Petrescu.

Afla mai multe despre: dan petrescualibecplecarecfr cluj 

viewscnt
Articole similare