Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"M-am săturat de figurile tale!" Dezvăluiri din vestiarul FCSB. Dică, mesaj tranşant pentru Alibec

"M-am săturat de figurile tale!" Dezvăluiri din vestiarul FCSB. Dică, mesaj tranşant pentru Alibec

Superliga

Comentarii

Ieşirea nervoasă avută de Denis Alibec în momentul schimbării, în minutul 71 al derby-ului cu CFR, scor 1-1, nu a rămas fără replică din partea lui Nicolae Dică.

Imediat după meci, evident deranjat de comportamentul vârfului anunţa în direct la Telekom Sport că va avea o discuţie cu Alibec şi îi va transmite ce are de spus. În faţa camerelor, Dică l-a lăudat pe atacant pentru atitudinea arătată, însă lucrurile nu au stat deloc aşa şi în vestiar.

"Dacă aşa a ales Alibec să comenteze, nu am ce să zic. Voi vorbi cu el faţă în faţă. El a avut o atitudine bună, dar am decis să-l introduc pe Bizon, care e foarte bun în careu, dovadă că a reuşit să marcheze", declara Dică pentru Telekom Sport, imediat după meciul din Gruia.

Iar întâlnirea "faţă în faţă" dintre cei doi a avut loc în vestiarul arenei din Cluj, după meci, notează Fanatik. Conform sursei citate, Dică i-a transmis lui Alibec să-şi controleze ieşirile pe viitor. Atacantul venit de la Astra nu se află la prima abatere din acest punct de vedere, iar Dică pare la capătul răbdării.

"Dacă nu te poţi controla, ia pastile! M-am săturat de figurile tale!", i-ar fi transmis Dică lui Alibec în vestiarul echipei.

VIDEO - Vezi mai jos momentul schimbării lui Alibec din CFR - FCSB 1-1

Afla mai multe despre: dica alibecalibecdicafcsb 

viewscnt
Articole similare