Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”M-am văzut cu domnul Şumudică”. Patronul clubului din Superligă a luat legătura cu antrenorul: ”Domnia sa mi-a expus ideile”

”M-am văzut cu domnul Şumudică”. Patronul clubului din Superligă a luat legătura cu antrenorul: ”Domnia sa mi-a expus ideile”

Superliga

Comentarii

Marius Şumudică (53 de ani) a fost contactat de patronul din Superligă care îl doreşte ca antrenor la echipa sa începând cu sezonul viitor.

Rapid este în căutarea unui nou antrenor pentru sezonul viitor, iar unul dintre numele vehiculate este şi cel al lui Marius Şumudică.

Cât a durat întâlnirea dintre Şumudică şi Şucu şi ce şi-au vorbit

Dan Şucu a dezvăluit că a avut o întâlnire cu acesta, prilej cu care s-au cunoscut şi au vorbit despre pasiunea ce îi leagă: Rapidul.

De asemenea, finanţatorul echipei de lângă Podul Grant a confirmat faptul că Bogdan Lobonţ va rămâne antrenorul echipei până la finalul actualului sezon.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

”M-am văzut astăzi cu domnul Şumudică, a fost o întâlnire plăcută, de aproximativ o oră şi 30 de minute, în care domnia sa mi-a expus ideile despre fotbal, strategia, cum ar vedea lucrurile la Rapid.

Dânsul a dorit să mă cunoască, la fel, eu am vrut să îl cunosc personal pe domnul Şumudică, să văd cum gândeşte… Mi-a lăsat o impresie mai mult decât bună!!

Bineînţeles, dacă o să mă întrebaţi acum dacă îl punem antrenor pe Marius Şumudică, nu o să pot să vă dau răspunsul. Vom vedea zilele următoare… E foarte important să vedem dacă ne atingem obiectivul. 

Mai avem o şansă, chiar dacă teoretică. Trebuie să fim focusaţi sută la sută şi chiar dacă procentele de a merge în Europa au scăzut, asta nu înseamnă că nu trebuie să ne jucăm şansa până la capăt, aşa cum îi stă bine Rapidului.

Bogdan Lobonţ este antrenorul nostru până la finalul acestui campionat, un caracter deosebit. Împreună cu colegii mei vom lua o decizie clară din punct de vedere al băncii tehnice în funcţie şi de partida cu CFR Cluj.

Marius Şumudică mi-a lăsat impresia unui om echilibrat, se vede că este un antrenor care a câştigat titluri şi evident că este un mare rapidist. A fost doar o primă discuţie, anunţasem public că mă voi vedea şi cu domnul Şumudică şi obişnuiesc să-mi ţin promisiunile. 

Am povestit, ne-am cunoscut mai bine, cu toţii ne dorim un singur lucru, să găsim soluţii pentru binele Rapidului! Dar, repet, a fost doar o discuţie, nimic mai mult…”, a declarat Dan Şucu, conform Fanatik.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Marius Şumudică a mai fost antrenor la Rapid în perioada 10 iunie 2010 - 28 aprilie 2011.

Afla mai multe despre: rapidmarius sumudicadan sucusuperliga 

viewscnt
Articole similare