Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"M-ar fi arestat! Nu poţi fura în faţa a 80.000 de oameni!" Confesiunea lui Maradona la 32 de ani de la "mâna lui Dumnezeu"

"M-ar fi arestat! Nu poţi fura în faţa a 80.000 de oameni!" Confesiunea lui Maradona la 32 de ani de la "mâna lui Dumnezeu"

Cupa Mondială

Comentarii

Dincolo de talentul incredibil, Diego Armando Maradona a rămas în istoria fotbalului şi prin golul marcat în poarta Angliei cu mâna, în sferturile CM 1986.

"A fost mâna lui Dumnezeu", spunea atunci Maradona, care susţinuse iniţial că a lovit mingea cu capul, însă acum, la 32 de ani distanţă, starul argentinian vorbeşte detaşat despre acel moment şi recunoaşte că, în ziua de astăzi, ar fi riscat să fie arestat pentru furt calificat :).

Într-un interviu realizat pentru o casă de pariuri, Maradona a încercat un exerciţiu de imaginaţie: ce s-ar fi întâmplat dacă tehnologia video (VAR) ar fi fost folosită la CM 1986.

"Am fost unul dintre cei care au votat pentru sistemul VAR... Atunci aş fi fost arestat (n.r. râde). Pentru că nu poţi fura în faţa a 80.000 de oameni... Cu mâna stângă, am făcut "tick-tick" şi mi-am pus capul în spatele ei. Fenwick a strigat: Mâna, mâna!. Ce mână? Gol! Gol! La reverede!", a povestit amuzat Maradona.

Program complet CM 2018 şi televizări. Aici ai TOTUL despre Campionatul Mondial 2018

.Urmăreşte CM 2018 în categoria specială de pe www.telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: maradonacm 1986cm 2018 

viewscnt
Articole similare