Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”M-au felicitat toţi”. Nicolae Stanciu, după golul de generic marcat chiar sub privirile lui Neymar: ”Te gândeşti că e altceva”

”M-au felicitat toţi”. Nicolae Stanciu, după golul de generic marcat chiar sub privirile lui Neymar: ”Te gândeşti că e altceva”

Stranieri

Comentarii

Nicolae Stanciu (30 de ani) a reuşit un gol de generic în campionatul Arabiei Saudite, chiar sub privirile lui Neymar (31 de ani).

Damac, formaţie pregătită de Cosmin Contra şi la care este legitimat Nicolae Stanciu, a reuşit surpriza.

A încheiat la egalitate, scor 1-1, partida cu Al-Hilal, echipa superstarurilor Neymar, Milinkovic-Savic, Koulibaly şi Bono.

Nicolae Stanciu, prima reacţie după golul de generic marcat cu Al-Hilal

Golul lui Damac a fost marcat de Nicolae Stanciu, care a executat magistral o lovitură liberă de la 30 de metri şi l-a învins pe Bono.

După joc, căpitanul naţionalei României a explicat cum a reuşit respectivul gol şi a povestit cum a trăit momentul de după reuşită.

”A fost bine pentru echipă pentru că multă lume nu se aştepta la un rezultat pozitiv având în vedere că Al Hilal e cea mai bună echipă din Arabia, dar am mai jucat împotriva lui Neymar sau a altor jucător de la ei, deci pentru mine n-a fost nimic special.

Împotriva lui Milikovic-Savic şi Mitrovic am jucat deja la naţională, iar împotriva lui Neymar am jucat în grupele Champions League, când el era la PSG, iar eu eram la Anderlecht.

Te gândeşti că e altceva. Atunci n-am fost mult timp implicat în acel meci din UCL, am intrat puţin, dar să vezi asemenea jucători aici în Arabia e ceva. Atât pentru mine, cât şi pentru colegi. Pentru toată lumea din Arabia.

(n.r. despre gol) M-au felicitat toţi şi chiar mister înainte să execut mi-a zis să trag la poartă, să dau cu pământul, să ia pământul în faţa portarului şi chiar aşa am dat şi mă bucur că am marcat, chiar dacă m-a ajutat şi portarul, nu mai contează, e un punct mare!

Chiar înainte, când a fost lovitura liberă, mister Contra mi-a strigat de pe margine să dau aşa. L-am auzit pentru că fanii nu fac chiar atât de mare gălăgie.

Am jucat acasă, dar toţi de pe aici ţin cu echipele mari. Majoritatea au venit pentru Al Hilal”, a declarat Nicolae Stanciu, conform Fanatik.

Nicolae Stanciu se află pe lista preliminară a stranierilor pentru meciurile României cu Belarus şi Andorra.

Afla mai multe despre: nicolae stanciustranieriarabia sauditaneymar 

viewscnt
Articole similare