Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”M-au sunat de la FCSB!” Gigi Becali, ofertă pentru un jucător dat afară de la Dinamo

”M-au sunat de la FCSB!” Gigi Becali, ofertă pentru un jucător dat afară de la Dinamogalerie foto

FCSB

Comentarii

Gigi Becali i-a făcut o ofertă unui jucător important pe care Dinamo l-a dat afară în această vară.

Dinamo a acumulat din nou datorii uriaşe, după ce clubul a fost preluat de Pablo Cortacero. Soluţia de salvarea a fost o nouă insolvenţă. Drept urmare, şefii lui Dinamo au fost nevoiţi să scape în această vară de salariile mari şi să taie din cheltuieli.

Unul dintre jucătorii importanţi care au fost daţi afară de la Dinamo a primit o ofertă de la FCSB. Însă stilul lui Gigi Becali l-a făcut să refuze propunerea.

Gigi Becali, ofertă pentru un jucător dat afară de la Dinamo

Adam Nemec a fost unul dintre jucătorii importanţi pe care Dinamo i-a dat afară în această vară. Atacantul de 35 de ani a revenit în Ştefan cel Mare în vara trecută, după ce mai jucase în perioada 2016-2018.

El a fost convins cu un salariu lunar de 12.000 de euro pe lună, însă n-a dat randamentul aşteptat. În această vară, Dinamo a vrut să scape de salariul lui Nemec şi fostul internaţional slovac a fost dat afară, după ce clubul a intrat în insolvenţă.

Între timp, el a semnat cu FC Voluntari, dar spune că a avut ofertă şi de la FCSB. Atitudinea lui Gigi Becali faţă de jucători, dar şi distanţa de la locuinţa sa până la centrul de pregătire din Berceni l-au făcut pe Nemec să refuze oferta.

”M-au sunat de la Steaua, FCSB. Cu toatea acestea, există acolo un patron atât de special (n.r. Gigi Becali). În plus, aş fi făcut o oră şi jumătate până la antrenament, aş fi traversat tot oraşul”, a spus Adam Nemec, într-un interviu pentru sport.sk.

Adam Nemec îi face praf pe cei de la Dinamo

Adam Nemec a plecat cu resentimente de la Dinamo. Atacantul în vârstă de 35 de ani spune că, prin decizia de a intra în insolvenţă, Dinamo a păcălit pe toată lumea:

”Cu siguranţă nu este în regulă. Aceasta este a doua insolvenţă a lui Dinamo, care a păcălit FIFA să o lase să înregistreze transferuri. Clubul a concediat mai mulţi jucători aflaţi sub contract, pentru că se presupune că nu-i putea plăti, dar şi-a dorit alţii pe care îi poate plăti? Nu e serios.

În România, legile permit insolvenţa la fiecare 5 ani, ceea ce înseamnă că, de exemplu, ai posibilitatea de a reduce datoria de la 10 milioane de euro la două milioane. În plus, eu sunt neplătit din ianuarie. De fapt, am jucat gratuit şi clubul îmi datorează 6 salarii”, a mai spus Adam Nemec.

După ce a plecat de la Dinamo, Adam Nemec a fost de acord cu oferta făcută de FC Voluntari, care i-a propus un contract pe un an, cu opţiune pentru încă unul.

Afla mai multe despre: adam nemec 

viewscnt
Articole similare