Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"M-au sunat". Harlem Gnohere, ofertat pentru revenirea în România! Condiţia pusă de "Bizon"

"M-au sunat". Harlem Gnohere, ofertat pentru revenirea în România! Condiţia pusă de "Bizon"

Fotbal intern

Comentarii

Harlem Gnohere (34 de ani) a primit, de-a lungul timpului, oferte de a reveni în România, de unde a plecat în 2020 când s-a despărţit de FCSB. "Bizonul" a pus o condiţie, pe care niciun club care l-a dorit, însă, nu o îndeplinea. Astfel, revenirea sa în România n-a mai avut loc.

Plecat cu ştampila de golgheter din România, Harlem Gnohere nu a fost uitat de cluburile din România după plecarea de la FCSB. Atacantul francez a recunoscut recent că a mai fost căutat de cluburi, dar niciunul dintre acestea nu îndeplinea o condiţie care "Bizonul" a pus-o ca să spună "da".

"M-au sunat". Harlem Gnohere, ofertat pentru revenirea în România! Condiţia pusă de "Bizon"

FCSB l-a cedat pe Harlem Gnohere în Belgia, la Mouscron, în 2020, iar de atunci "Bizonul" a mai fost căutat de cluburi din România pentru a reveni în ţară. Totuşi, revenirea sa nu s-a produs, deoarece toate echipele care l-au dorit pe "Bizon" erau de departe.

Gnohere a pus o condiţie importantă pentru a accepta să revină în România, pe care niciun club care l-a dorit nu a putut-o îndeplini. Atacantul îşi dorea să revină în România, dar la o echipă din Bucureşti, pentru a putea ajunge mai repede la familia sa, înapoi în Beglia, cu avionul.

„Au fost echipe din România care m-au sunat, dar nu am dat curs, pentru că erau departe. Doar Bucureştiul mă interesa, pentru a putea să ajung uşor la familia mea, cu avionul. Deci nu m-au interesat”, a declarat Gnohere, conform sport.ro.

Liber de contract din vară, când s-a despărţit de belgienii de la Mouscron, Gnohere ar fi tentat să mai joace: „Mintea îmi spune că încă pot să joc. Dacă creierul îmi va da posibilitatea să fac efortul necesar, voi continua fără probleme. Dacă îmi va spune să mă opresc, dacă nu o să mă mai simt pregătit din punct de vedere fizic, mă voi opri. Pentru moment, nu pot să spun cu siguranţă dacă mă voi retrage sau nu. Un singur lucru este sigur: dacă voi continua, voi da 100%”.

Harlem Gnohere este al treilea golgheter străin all-time din campionatul României, cu 58 de goluri, după Eric (66) şi Wesley (64).

Afla mai multe despre: harlem gnohereoferteromaniabucuresti 

viewscnt
Articole similare