Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Mă aşteptam ca Ianis să facă un pas uriaş, dar din păcate nu s-a întâmplat aşa!” Victor Piţurcă, dezamăgit de Ianis Hagi

”Mă aşteptam ca Ianis să facă un pas uriaş, dar din păcate nu s-a întâmplat aşa!” Victor Piţurcă, dezamăgit de Ianis Hagi

Stranieri

Comentarii

La Telekom Sport, Victor Piţurcă a comentat progresul făcut de Ianis Hagi în ultima vreme.

Victor Piţurcă a comentat situaţia lui Ianis Hagi, jucător împrumutat de Genk la Rangers.

Fostul selecţioner crede că Hagi Jr putea progresa mult mai mult şi aşteaptă să vadă dacă Rangers îşi va exercita opţiunea de cumpărare asupra internaţionalului român. Experimentatul tehnician român nu crede în revenirea lui Ianis în Belgia: ”Eu m-am aşteptat ca Ianis să facă un pas uriaş, dar din păcate nu s-a întâmplat lucrul ăsta. A fost împrumutat la Rangers, un club care mi se pare potrivit pentru el. Să vedem dacă cei de la Glasgow vor fi mulţumiţi şi îl vor cumpăra. Va fi un minus dacă se va întoarce la Genk. El e plin de calitate, acum depinde numai şi numai de el. Nimeni nu mai poate să facă nimic. El e un tip inteligent, ştie ce are de făcut”, a declarat Victor Piţurcă, în exclusivitate pentru Telekom Sport.

Piţurcă spune că un fotbalist cu talentul lui Ianis Hagi trebuie şi merită să fie susţinut de antrenor: ”Consider că un jucător cu calităţile lui trebuie susţinut de antrenor. Dacă i se dă încredere, va avea succes. Dacă avea forţă, era jucător de top. Sigur, şi cu această forţă... trebuie schimbat ceva. Am stat de vorbă şi cu Gică Hagi, şi cu el. E mai dificil, nu poate să intre în contact cu adversarul. Ca să înlocuiască deficitul de forţă ar trebui să joace foarte simplu, dintr-o singură atingere. Dacă aşteaptă să se întoarcă, cu adversarul în spate, îi va fi greu”, a mai adăugat fostul selecţioner.

Un oficial al lui Rangers recunoaşte că transferul lui Ianis Hagi este pus în pericol de criză

Duminică, Ross Wilson, director sportiv al actualei echipe a lui Ianis Hagi, Rangers FC, a vorbit deschis despre situaţia românului, care poate fi achiziţionat definitiv de la Genk pentru cinci milioane de euro. Cu toate că a fost impresionat de evoluţiile lui Ianis Hagi, oficialul vicecampioanei Scoţiei a dezvăluit că transferul definitiv stă sub semnul întrebării din cauza crizei provocate de pandemia de coronavirus.

"Ar putea efectele financiare ale acestui virus să aibă un impact asupra transferurului său? Posibil. O altă necunoscută e când se va deschide perioada de transferuri", a declarat directorul sportiv al lui Rangers, Ross Wilson, potrivit Daily Record.

 

Afla mai multe despre: ianis hagipiţurcă 

viewscnt
Articole similare