Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Mă duc acolo să câştig Liga Campionilor, nu pentru titlu!" VIDEO | Planul uriaş al lui Hagi. Proiectul pentru care lasă Viitorul

"Mă duc acolo să câştig Liga Campionilor, nu pentru titlu!" VIDEO | Planul uriaş al lui Hagi. Proiectul pentru care lasă Viitorul

Superliga

Comentarii

Gheorghe Hagi a rămas la Viitorul, însă nu arenunţat la ideea de a antrena la cel mai înalt nivel în fotbalul european şi a explicat cum îşi vede viitorul nu foarte îndepărtat.

  • Linişte, vorbeşte Regele! TOP INTERVIU Gheorghe Hagi, joi, de la 17:30, Telekom Sport 3

Dorit de Fenerbahce, Hagi spune că se simte onorat de interesul galben-albaştrilor, dar nu poate trăda echipa pentru care a scris istorie ca jucător şi antrenor: Galatasaray.

Hagi spune totuşi că o mutare în Turcia îl tentează enorm, în condiţiile în care campionatul e unul extrem de puternic şi capabil să propulseze o echipă chiar spre câştigarea celui mai important trofeu european: Liga Campionilor.

"Eu m-aş duce doar dacă am proiect european în Turcia. Nu doar să fiu pe locul 1 sau 2 în Turcia. Mă duc să câştig în Europa. Eu asta vreau. Voi lua un club care ambiţii europene, atât!", spune Hagi.


Iată cum a comentat Regele interesul lui Fener.

"Eu sângele nu mi-l mai schimb. Dacă aş fi tânăr, da, mi-l schimbam. Dar acum nu mai pot. Le mulţumesc de apreciere din tot sufletul, dar nu cred că am vârsta să mă duc şi să mă schimb (n.r. la Fenerbahce). Chiar dacă e Terim acolo şi

Pot să mă întorc în Turcia cu cel mai mare drag, dar la rivalul total nu am cum să mă duc. Nu fac lucrul ăsta pentru bani. Viaţa mea nu e făcută de a face lucrurile pentru bani. O fac şi cu inima. Mai am inimă!

Aş fi vrut să o antrenez, îţi dai seama că un club ca Fenerbahce sau Beşiktaş, imediat... Dar nu pot, nu am cum. Dau cu piciorul unei şanse, dar nu pot. O las aşa cum e, ştiu că mă respectă. Turcia e o ţară unde m-am simţit extraordinar. Ştiu cine a zis de mine. Am vorbit cu el, îl ştiu şi îi mulţumesc că s-a gândit, dar mi-e greu. Am inimă şi nu pot.

Targetul numărul 1 în Turcia pentru mine ar fi să te duci şi să câştigi Champions League-ul. Eu zic că e prima ţară care mâine poate face un proiect european, după primele 5 campionate din lume. Clar peste Olanda. Când au bugete şi dau salarii de 4, 5 milioane de euro!

Jucătorii strâini care merg în Turcia trebuie să fie peste nivel, să facă diferenţa în teren! Să fie altceva. [...]

Eu m-aş duce doar dacă am proiect european în Turcia. Nu doar să fiu pe locul 1 sau 2 în Turcia. Mă duc să câştig în Europa. Eu asta vreau. Voi lua un club care ambiţii europene, atât! Dacă ştiu că am echipă cu salarii de un milion, două net, minim, cum să nu mă duc!? În Olanda nu au aşa ceva. Aşa cred eu. Merg oriunde, nu am teamă... Ce au în plus faţă de mine? Am experienţă, am ieşit campion, am produs jucători, vin din Academia. Am experienţă internaţională la nivelul cel mai mare. Am nevoie doar de jucători şi de club.

[...] Dacă nu mă ştie cineva, îi trimit CV-ul. Dar trebuie să citească. Cu siguranţă o oră îi ia
", a declarat Gheorghe Hagi.


Afla mai multe despre: gheorghe hagiproiectofertadorinta hagi 

viewscnt
Articole similare