Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„Mă gândesc că nu a venit doar pentru funcţie” Giani Kiriţă, despre numirea lui Mureşan la Dinamo

„Mă gândesc că nu a venit doar pentru funcţie” Giani Kiriţă, despre numirea lui Mureşan la Dinamo
Comentarii

Iuliu Mureşan preluat postul de administrator special în cadrul clubului din ”Ştefan cel Mare” şi speră să salveze Dinamo.

Noul administrator special de la Dinamo este hotărât să salveze echipa şi deja se gândeşte la transferuri.

Venirea lui Iuliu Mureşan a fost comentată şi de Giani Kiriţă, fostul mare jucător a lui Dinamo. 

Kiriţă îl susţine pe Mureşan şi cred că acesta va putea aduce un plus de valoare în cadrul clubului. 

„Oricine e binevenit la Dinamo dacă are intenţii bune şi poate ajuta clubul. Iuliu Mureşan are multă experienţă în fotbalul românesc şi a avut performanţe. Mi-aş dori din suflet să poată ajuta clubul. Dacă s-a înţeles cu clubul mă gândesc că are în plan să aducă oameni care să ajute echipa financiar.

Mâ gândesc că nu vine la Dinamo doar pentru funcţie şi probabil că dânsul va aduce pe cineva care să ajute financiar echipa, oameni de afaceri, investitori. Funcţiile la Dinamo au fost ocupate în ultimii ani de diverşi oameni. Nu asta contează. La Dinamo trebuie să vină oameni cu bani. E simplă treaba.

să vină oricine. Că-l pui director sportiv, manager sau scouter astea n-au nicio relevanţă.

„Trebuie să vină investitori”

La Dinamo trebuie reconstruit ce a fost stricat în ultimii 10 ani. Oricine vine la Dinamo la ora actuală trebuie să aibă intenţii bune. În primul rând trebuie să aibă bani, că aşa pe funcţii poate să vină oricine. Că-l pui director sportiv, manager sau scouter astea n-au nicio relevanţă. Trebuie să vină investitori”, a spus Giani Kiriţă, pentru Realitatea Sportivă.

Iuliu Mureşan a fost oficial al CFR-ului din 2001 până în 2018, timp în care ardelenii au cucerit patru titluri şi patru Cupe ale României. În 2019, Mureşan a făcut pasul la Hermannstadt, unde a activat până în vara anului 2020.

Afla mai multe despre: dinamogiani kiritaiuliu muresan 

viewscnt
Articole similare