Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Mă întâlnesc cu Mutu!". Clubul care începe negocierile cu "Briliantul". Directorul sportiv îl aduce la echipa cu care se bate pentru campionat | ULTIMA ORĂ

"Mă întâlnesc cu Mutu!". Clubul care începe negocierile cu "Briliantul". Directorul sportiv îl aduce la echipa cu care se bate pentru campionat | ULTIMA ORĂ
Comentarii

Lui Adrian Mutu (42 de ani) îi va fi propus postul de antrenor la un club cu care s-ar putea lupta pentru campionat. Vestea de ultim moment a venit din Ungaria, din partea directorului sportiv al lui Kisvarda, Attila Révész. Oficialul a anunţat când va negocia cu "Briliantul".

Fostul atacant al naţionalei României a părăsit reprezentativa U21 în mai şi a semnat cu U Craiova 1948. Deşi proiectul a fost promiţător, echipa a rămas în a doua parte a clasamentului Ligii 1, iar antrenorul a plătit cu postul. Liber de contract în acest moment, el este dorit în prima ligă maghiară, Nemzeti Bajnokság. 

Adrian Mutu, dorit în Ungaria la Kisvarda. Când încep negocierile

Kisvarda, echipă pentru care evoluează deja doi români, Andrei Peteleu şi Claudiu Bumba, este pe locul al treilea în prima ligă din Ungaria, la un punct în spatele Akademiei Puskas şi la patru faţă de liderul Ferencvaros. În această perioadă, numărul românilor din fotbalul maghiar s-ar putea mări. 

Echipa care-l vrea pe Adrian Mutu a rămas fără antrenor pe 9 noiembrie, atunci când fostul tehnician, João Janeiro, a plecat subit în Slovacia, la Dunajska Streda: "M-am simţit trădat, dar nu vreau să arăt pe nimeni cu degetul şi nici nu voi menţiona ceva pe viitor. Nu pot fi copleşit de emoţii, iar acum căutăm un nou antrenor, care să ne reprezinte stilul pasional de a face lucrurile", a declarat directorul sportiv de la Kisvarda, Attila Révész, conform Nemzetisport.hu

Oficialul a anunţat, public, care sunt numele antrenorilor de care e interesat, iar pe listă se află şi Adrian Mutu: "Probabil mă voi întâlni cu Adrian Mutu în acest weekend", a adăugat Attila Révész. 

Printre contracandidaţii "Briliantului" se numără Szabolcs Huszti, cu o singură experienţă la Debrecen, Krisztián Timár, selecţionerul naţionalei U19 a Ungariei, şi germanul Michael Boris, ultima oară la SönderjyskE, în Danemarca. 

Adrian Mutu ar putea ieşi din cursa pentru postul de selecţioner al României

Dacă va bate palma cu Kisvarda, Federaţia Română de Fotbal ar mai putea pierde un posibil înlocuitor al lui Mirel Rădoi. Adrian Mutu are o relaţie bună cu şefii fotbalului românesc, a fost prezent la EURO U21 cu naţionala României şi putea fi promovat pe acelaşi model care a fost aplicat în cazul lui Mirel Rădoi. 

Un alt antrenor a ieşit de pe lista FRF. Răzvan Burleanu s-a întâlnit cu Gică Hagi şi i-a propus să devină selecţioner, dar "Regele" n-a putut renunţa la proiectul pe care-l are la Farul Constanţa.

Afla mai multe despre: adrian mutuadrian mutu kisvardaadrian mutu antrenor kisvardaadrian mutu u craiova 1948adrian mutu nationala romanieiadrian mutu selectioner 

viewscnt
Articole similare