Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Mă lasă inima cu strategiile astea. E păcat! 'Bomba' poate fi dezamorsată". Mihai Stoichiţă a vorbit din nou despre plecarea lui Rădoi

"Mă lasă inima cu strategiile astea. E păcat! 'Bomba' poate fi dezamorsată". Mihai Stoichiţă a vorbit din nou despre plecarea lui Rădoi

Echipa națională

Comentarii

Mihai Stoichiţă, şeful Comisiei Tehnice a FRF, a vorbit din nou despre Mirel Rădoi, cel care a anunţat că pleacă de pe banca naţionalei României când îi va expira contractul. Oficiaul federaţiei e încrezător că-l poate întoarce din drum pe Mirel Rădoi şi a anunţat că nu se vor putea discuţii cu alţi antrenori până decizia selecţionerului nu va fi una definitivă şi irevocabilă.

"Mă lasă inima cu strategiile astea. E păcat! 'Bomba' poate fi dezamorsată". Mihai Stoichiţă a vorbit din nou despre plecarea lui Rădoi

Anunţul lui Rădoi, cel care a spus că va pleca de la naţională după expirarea contractului, a creat un val de reacţii dinspre FRF. A luat cuvântul, din nou, Mihai Stoichiţă, care a spus că e încrezător că poate să-l întoarcă din drum pe Mirel Rădoi, chiar dacă acesta a spus că va pleca. Şeful Comisiei Tehnice a FRF a mai declarat că forul l-a sprijinit pe Mirel şi când lucrurile mergeau prost, nu doar acum când ele merg bine.

Vi a vis de plecarea sa, Stoichiţă a spus că "bomba" detonată de Mirel Rădoi la conferinţa de presă după victoria cu Armenia poate fi dezamorsată şi era sa facă un puseu de tensiune când a ajuns acasă şi a văzut declaraţiile lui Rădoi, deşi a fost în vestiar şi l-a felicitat pe selecţioner pentru rezultate. Când a fost în vestiar totul părea ok, a spus Stoichiţă.

"'Bomba' poate fi dezamorsată, staţi liniştiţi, că nu e o hotărâre definitivă. Mirel poate era şi într-un moment în care a refulat cam tot ce a păţit el de-a lungul timpului. Bucuria extremă l-a împins să facă şi acest lucru. Poziţia federaţiei este foarte clară, vom discuta cu el, pentru că federaţia îşi doreşte ca el să rămână în continuare.

E păcat dacă pleacă. Mai ales în momentul acesta, a reuşit să creeze un grup care într-un an, doi va fi extrem de puternic. Normal că m-a surprins, pentru că am fost în vestiar, l-am pupat, l-am felicitat pe el, pe băieţi, ca atunci când să ajung acasă să fac un puseu de tensiune. Să nu mai folosească astea, că mă lasă inima cu strategiile astea.

Mirel a fost la federaţie şi când nu am avut succes în meciurile noastre. Mirel şi atunci a avut susţinerea noastră, când nu era totul ok. Când foarte multă lume l-a atacat, noi l-am susţinut. Poate fi nominalizat oricine, în cazul în care pleacă Rădoi. Dar asta este hotărârea federaţiei. Deocamdată îl avem pe Mirel şi cred că ar fi o inabilitate managerială să ne apucăm acum să avem contacte cu fel şi fel de antrenori. E ca şi cum nu am încerca să îl mai ţinem pe Mirel lângă noi", a spus Mihai Stoichiţă.

Afla mai multe despre: mihai stoichitafrfmirel radoiselectionerreactie 

viewscnt
Articole similare