Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Măcar am schimbat tradiţia: nu am pierdut!” :) Ce spune Hoban despre o eventuală revenire la echipa naţională

”Măcar am schimbat tradiţia: nu am pierdut!” :) Ce spune Hoban despre o eventuală revenire la echipa naţională

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj, liderul Ligii I, a remizat, duminică seară, în deplasare, scor 0-0, cu echipa Dinamo, într-un meci din etapa a XVI-a a Ligii I.

Ovidiu Hoban a găsit la finalul meciului cu Dinamo şi un motiv de fericire: ”Dacă stăm să analizăm cred că a doua repriză am jucat mult mai bine şi cred că am pierdut două puncte. Cel, puţin, am schimbat tradiţia. După Europa nu am mai pierdut. Măcar nu am pierdut, sper ca pe viitor să şi câştigăm. Suntem încă bine, o să muncim mai mult să câştigăm mai multe puncte şi să fim mult mai liniştiţi în fotoliul de lider” a spuis Hoban la sfârşitul partidei Dinamo - CFR Cluj, 0-0.

Mijlocaşul clujenilor l-a lăudat pe portarul CFR-ului, Arlauskis: ”A fost magnific, portarul face 50% din echipă. Văd că şi el confirmă acest lucru. Toată săptămâna a fost dezamăgit, pentru că a făcut un joc mai slab, dar s-a revanşat şi astăzi şi în Europa. Mai există şi zile proaste” a mai spus Ovidiu Hoban.

Fotbalistul clujenilor a vorbit şi despre faptul că nu se mai află în vederea echipei naţionale: ”Eu zic că oricine joacă la o echipă de club trebuie să se gândească şi la echipa naţională, să spere şi să muncească cât mai mult să demonstreze selecţionerului că merită să joace. Şi eu o fac în continuare, sper să joc cât mai bine la echipa de club. Şi dacă va fi să vină o convocare, îţi dai seama că aş fi cel mai onorat jucător de pe această planetă”

Afla mai multe despre: ovidiu hoban 

viewscnt
Articole similare