Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Măcel în Clasicul Franţei. PSG a distrus-o pe OM. La pauză, scorul era deja 4-0. Mbappe şi Icardi i-au făcut să plângă pe rivali

Măcel în Clasicul Franţei. PSG a distrus-o pe OM. La pauză, scorul era deja 4-0. Mbappe şi Icardi i-au făcut să plângă pe rivali

Ligue 1

Comentarii

Paris Saint-Germain a învins, duminică seară, pe teren propriu, cu scorul de 4-0, Olympique Marseille, în etapa a 11-a din campionatul Franţei.

Toate golurile din Clasicul Franţei s-au înscris în prima repriză. Mauro Icardi (10, 26) şi Kylian Mbappe (32, 44) au fost din nou de neoprit, reuşind câte o dublă, iar Angel Di Maria şi-a trecut în cont două assist-uri, la golurile lui Mbappe.

Astfel, Mbappe - care a sărbătorit primul gol prefăcându-se că plânge - a ajuns la şase goluri în ultimele trei partide, în timp ce Icardi a punctat de şapte ori în ultimele cinci jocuri.

 

 

În urma acestui succes, PSG a acumulat 27 de puncte şi se menţine pe primul loc, la opt lungimi de următoarea clasată, Nantes, şi la 11 de OM, aflată abia pe locul al şaptelea.

Tot duminică, în Ligue 1, Rennes a învins Toulouse, pe teren propriu, cu scorul de 3-2, în timp ce St. Etienne şi Amiens au remizat, 2-2.

 

Afla mai multe despre: psg 

viewscnt
Articole similare