Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Maghiarii au blocat un jucător pe care Gigi Becali a vrut să-l transfere. Totul a pornit de la o declaraţie dată de patronul FCSB

Maghiarii au blocat un jucător pe care Gigi Becali a vrut să-l transfere. Totul a pornit de la o declaraţie dată de patronul FCSB

Superliga

Comentarii

Unul dintre cei mai promiţători jucători de la echipa naţională sub 21 de ani este la mare căutare şi nu doar în Liga 1. Fotbalistul este dorit intens de Gigi Becali, dar chiar declaraţiile acestuia îl pot trimite la o altă echipă.

Adrian Rus, fundaşul naţionalei U21, este foarte aproape de finalul aventurii sale la Sepsi Sfântu Gheorghe, el fiind împrumutat de la Academia Puşkaş - club controlat de premierul Ungariei, Viktor Orban. Gigi Becali îl doreşte pe fundaşul în vârstă de 23 de ani la FCSB, dar tocmai declaraţiile sale au blocat transferul lui în România. 

„Cum să las o piticanie ca Orban să mă bată în Ţara Românească? Niciodată nu se va întâmpla asta! Ei sunt o piticanie, Ungaria e o piticanie!”, a declarat Becali în luna noiembrie, moment în care cei de la Akademia Puşkaş au decis să blocheze orice negocieri cu echipele din România pentru transferul fotbalistului. 

  • 12 meciuri a jucat Rus în acest sezon de Liga 1 pentru Sepsi 
  • Trei meciuri are pentru echipa naţională U21 în campania de calificare la EURO 2019
  • 650.000 de euro este cota fotbalistului 

UNDE VA AJUNGE RUS? DECLARAŢII CONTRADICTORII 

În mod cert, Rus nu va mai rămâne la Sepsi, iar dacă îl ascultăm pe Janos Bokar, directorul sportiv al formaţiei din Sfântu Gheorghe, fotbalistul va semna cu MOL Vidi, din Ungaria: "Da, este adevărat. Adi Rus pleacă de la noi. O să facă zilele viitoare vizita medicală. Nu a mers la FCSB sau CFR Cluj pentru că jucătorul a decis să aleagă varianta cea mai bună. Are şansa să se afirme la o echipă mai bună şi să câştige mai bine ca la Sepsi", a declarat Bokar pentru GSP. 

Cu toate acestea, jucătorul a negat faptul că transferul ar fi rezolvat: "Nu decid doar eu. Îmi doresc să plec de la Academia Puşkaş, chiar şi în Ungaria, pentru că mă doresc echipe puternice de acolo, dar deocamdată nu e nimic bătut în cuie, chiar dacă discuţiile cele mai avansate sunt cu MOL Vidi", a spus Adrian Rus pentru GSP. 

Afla mai multe despre: adrian russepsifcsb 

viewscnt
Articole similare