Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Magicianul" Diego Fabbrini, ademenit de mirajul titlului! Italianul poate părăsi curând "haita" din "Ştefan cel Mare"

"Magicianul" Diego Fabbrini, ademenit de mirajul titlului! Italianul poate părăsi curând "haita" din "Ştefan cel Mare"

Fotbal

Comentarii

Am intrat în noul an, 2021, iar situaţia de la Dinamo este aceeaşi. "Scamatorii" de la conducerea echipei sunt dispăruţi printre promisiuni deşarte, iar fotbaliştii se pregătesc să părăsească formaţia din "Ştefan cel Mare". Unul dintre ei este italianul Diego Fabbrini.

Mijlocaşul în vârstă de 30 de ani, Diego Fabbrini, a avut evoluţii foarte bune sub coordonarea lui Cosmin Contra, apoi a lui Jerry Gane şi a amintit de fotbalistul care a evoluat în naţionala Italiei, pentru Udinese în Serie A sau pentru Watford în Championship.

Astfel, aşa cum era normal, profitând şi de lucrurile nu tocmai bune de la Dinamo, unde jucătorii nu sunt plătiţi de luni zile, cluburile au început să-i dea târcoale. Potrivit GSP.ro, formaţia din România care are cele mai mari şanse să-l convingă pe Fabbrini să semneze este CFR Cluj. formaţie care şi în acest an se va lupta la titlu. Este singura echipă din Liga 1 care îi poate oferi un salariu care să fie cel puţin la fel de mare precum cel primit de la Dinamo.

Neplătit de câteva luni, Diego Fabbrini ar ajunge în Gruia din postura de jucător liber de contract. Suporterii fac eforturi ca acesta să-şi primească o parte din banii restanţi şi să să-şi retragă memoriul de la FIFA, altfel, datoriile lui Dinamo ar creşte până la un punct în care ar fi instaurat falimentul. În cazul lui Fabbrini sunt şi alţi colegi de-ai săi.

  • 34 de meciuri, 3 goluri şi 3 pase de gol are Fabbrini pentru Dinamo
  • 32 de meciuri, 5 goluri şi 5 pase de gol are la FC Botoşani
  • 39 de de meciuri, 3 goluri şi 3 pase de gol pentru Udinese

În cariera sa, Diego Fabbrini a evoluat pentru Empoli, Udinese, Palermo, Watford, Siena, Milwall, Birmingham, Spezia, Oviedo, FC Botoşani, TSKA Sofia şi Dinamo.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare