Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Magnus Johansson, mulţumit după victoria cu Ferencvaros, deşi defensiva a fost instabilă. Ce promite că va face în campionat

Magnus Johansson, mulţumit după victoria cu Ferencvaros, deşi defensiva a fost instabilă. Ce promite că va face în campionat

Handbal

Comentarii

CSM Bucureşti a câştigat prima partidă din acest sezon al Ligii Campionilor, 36-31 cu unguroaicele de la Ferencvaros. Chiar dacă defensiva "tigroaicelor" nu a fost la un nivel foarte înalt pe toată durata meciului, suedezul de pe banca lui CSM este mulţumit de prestaţia fetelor.

"Sunt foarte mulţumit cu acest rezultat în faţa unei echipe bune, am rezistat în faţa presiunii, am rezistat foarte bine în atac. Sunt mulţumit. Este prea mult (n.r. numărul de goluri primite), dar am câştigat la cinci goluri diferenţă şi sunt mulţumit. Vom încerca să îmbunătăţim, s-a jucat foarte rapid, au fost multe atacuri, nu cred că e nimic ieşit din comun, sunt mulţumit", a declarat Magnus Johansson după meci, la microfonul Telekom Sport. 

Antrenorul suedez în vârstă de 48 de ani a promis că în campionat va folosi mai multe jucătoare şi le va da şansa şi jucătoarelor mai tinere. 

 

Afla mai multe despre: handbalcsm bucurestimagnus johanssonliga campionilor 

viewscnt
Articole similare