Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Măgura Cisnădie, a cincea înfrângere consecutivă în grupele Cupei EHF

Măgura Cisnădie, a cincea înfrângere consecutivă în grupele Cupei EHF

Handbal

Comentarii

Echipa de handbal feminin Măgura Cisnădie a fost învinsă duminică, pe teren propriu, de formaţia daneză Team Esbjerg, cu scorul de 32-19 (15-10), în cea de-a cincea partidă din grupa A a Cupei EHF. Măgura, pe ultimul loc (0 puncte), iar Esbjerg, calificată în sferturi. Meciul a fost în direct pe Telekom Sport.

Principalele marcatoare ale partidei au fost Moldovan 9 goluri, Tomescu 4, pentru Măgura, respectiv Solberg 7 reuşite, pentru oaspete.

În urma rezultatului, Team Esbjerg, lider cu 9 puncte, se califică în sferturile competiţiei.

Cealaltă partidă a grupei va avea loc tot duminică, între Storhamar şi SG BBM Bietigheim.

După cinci etape, Măgura Cisnădie rămâne fără punct, pe locul 4, ultimul, şi nu va continua în faza următoare. În primele confruntări din grupa A, Măgura Cisnădie a pierdut cu Team Esbjerg, 18-41, cu SG BBM Bietigheim, 20-34, şi cu Storhamar, 18-26 şi 23-28.

Măgura Cisnădie va mai juca un singur meci în grupă, în 10 februarie, în deplasare, cu SG BBM Bietigheim. În grupa D evoluează şi deţinătoarea trofeului, SCM Craiova, alături de Nykobing, Podravkaşi Amara Bera Bera.

Primele două clasate în fiecare din cele patru grupe se vor califica în faza sferturilor de finală a Cupei EHF. În faza grupelor a ratat calificarea formaţia SCM Râmnicu Vâlcea, în urma disputei cu Ikast Handbold.

În 2018, Cupa EHF a fost cucerită, în premieră, de SCM Craiova.

 

Afla mai multe despre: cisnadietelekom 

viewscnt
Articole similare