Experiențe împreună.
You are here:

Măgura Cisnădie, a patra înfrângere în grupa B a Cupei EHF la handbal feminin

Măgura Cisnădie, a patra înfrângere în grupa B a Cupei EHF la handbal feminin

Handbal

Comentarii

Echipa de handbal feminin Măgura Cisnădie a fost învinsă duminică, pe teren propriu, de formaţia daneză Copenhaga Handball, scor 33-28 (17-20), în cea de-a patra partidă din grupa B a Cupei EHF.

În urma rezultatului, Măgura Cisnădie rămâne pe ultimul loc al grupei, cu 0 puncte, iar Copenhaga adună 4 şi se clasează pe locul 3.

În cealaltă dispută a grupei B se vor duela, tot duminică, echipele Podravka - Siofok – Podravka, ambele cu câte 5 puncte.

În primele meciuri ale grupei, Măgura a pierdut, cu Podravka, cu 26-38, cu Siofok, scor 23-31, şi cu Copenhaga, scor 33-22.

În etapa viitoare Măgura Cisnădie va juca pe teren propriu, cu Podravka (2 februarie).

În grupa C a competiţiei joacă şi Gloria Bistriţa, care a luat locul formaţiei Corona, în urma scandalului de dopaj din lotul braşovean.

Meciurile din faza grupelor se vor încheia în 9 februarie, iar primele două clasate în fiecare din cele patru grupe se vor califica în sferturile de finală ale Cupei EHF.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe