Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mahlangu, OUT de la Ludogoreţ, la doar 6 luni după ce pleca de la Dinamo! Ce va face mijlocaşul

Mahlangu, OUT de la Ludogoreţ, la doar 6 luni după ce pleca de la Dinamo! Ce va face mijlocaşul

Campionate

Comentarii

Experienţa lui May Mahlangu în Bulgaria, la Ludogoreţ, s-a încheiat mult mai rapid decât se aştepta sud-africanul în momentul în care o părăsea pe Dinamo, în august 2018.

Cumpărat de echipa bulgară cu 500.000 de euro, Mahlangu tocmai a fost cedat în Kazahstan, la Ordabasy, unde va juca sub formă de împrumut.

Mahlangu nu s-a adaptat la Ludogoreţ, fiind folosit în doar 7 partide în acest sezon (în majoritea ca rezervă), iar campioana Bulgariei a decis să-l cedeze mai întâi sub formă de împrumut, cu posibilitatea ca mutarea să devină definitivă.

Transferul în Kazahstan reprezintă una din puţinele opţiuni pe care Mahlangu le avea la dispoziţie. Mijlocaşul jucase deja pentru două echipe în acest sezon (Dinamo şi Ludogoreţ) şi nu mai putea juca la altă echipă. În Kazahstan se joacă însă pe sistemul primăvară-toamnă, iar noul sezon va începe în martie.



"Cred că Lodogoreţ are mai mulţi jucători de calitate, au câştigat campionatul de 7 ori consecutiv. Ei întotdeauna participă Europa League sau Liga Campionilor.Cred că este una dintre cele mai bune echipe din Bulgaria", spunea Mahlangu într-un dialog cu echipa Telekom Sport, în cantnomanentul de iarnă din Antalya. Tot atunci, Mahlangu vorbea  despre o posibilă revenire la Dinamo, chiar dacă în acel moment nu se punea problema ca bulgarii să-l cedeze: "Niciodată nu poţi şti unde poţi fi mâine. Dar sunt fericit că sunt aici şi vreau să continui pe linia pe care sunt acum".

Afla mai multe despre: mahlangu 

viewscnt
Articole similare