Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Mai am şase luni de contract". Cluburile pot începe lupta pentru Budescu! Prima reacţie după ce a fost omul meciului în Astra - Gaz Metan 3-0

"Mai am şase luni de contract". Cluburile pot începe lupta pentru Budescu! Prima reacţie după ce a fost omul meciului în Astra - Gaz Metan 3-0

Astra Giurgiu

Comentarii

Fotbalistul Astrei, Constantin Budescu, a oferit primele declaraţii după ce a pasat decisiv de două ori şi a marcat o dată în Astra - Gaz Metan 3-0. Mijlocaşul ar putea pleca de la Astra, urmând să intre în ultimele şase luni de contract.

Budescu, după Astra - Gaz Metan 3-0

"Am făcut o repriză foarte bună, după care ne-am revenit, ca să zic aşa. Am început să jucăm din nou prost şi asta nu este bine. Important este că am câştigat. Totul este înspre bine, sperăm să fie aşa şi în continuare. Am mai fost în zona aceea, dar nu am stat aşa de mult (n..r - în clasament), dar sperăm să ieşim şi să ajungem cât mai sus.

Nu mă aştept la nimic deocamdată, mai avem un meci şi după care o să vină perioada de transferuri şi vom vedea ce se va întâmpla. Mai am şase luni de contract, vom vedea ce se va întâmpla", a declarat Constantin Budescu. 

Budescu poate ajunge la U Craiova sau Petrolul

Printre următoarele destinaţii ale lui Budescu sunt U Craiova sau Petrolul Ploieşti. Mihai Rotaru ar putea profita de situaţia financiară de la clubul din Giurgiu, iar mijlocaşul ar însemna un transfer perfect în lupta pentru titlul Ligii 1. 

De asemenea, unul dintre cei mai talentaţi fotbalişti români în activitate s-ar putea reîntoarce la prima sa echipă pentru care a evoluat în Ploieşti. Răchită a păstrat o relaţie bună cu Budescu şi a dezvăluit că, la un moment dat, se poate întoarce la Petrolul:
 
„Cu Budescu vorbesc tot timpul, e un băiat extraordinar. Se vede ce fotbal ştie, a dat pasă de gol. Budescu va veni la Petrolul. Cândva, la iarnă, la vară, anul viitor, tot la Petrolul va veni. E un jucător care iubeşte clubul. Cu mine, fără mine, va veni la Petrolul. Hamza nu a venit fără mine? Deşi, dacă îţi arăt nişte mesaje, tati-tata. Budescu va veni!”, a declarat Răchită pentru Ploieşti TV.

Afla mai multe despre: constantin budescuastra 

viewscnt
Articole similare