Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mai aproape ca oricând de revenire! Ce rol i se pregăteşte lui Arsene Wenger

Mai aproape ca oricând de revenire! Ce rol i se pregăteşte lui Arsene Wenger

PSG

Comentarii

Fostul manager al lui Arsenal ar putea să ajungă la PSG ca director sportiv. Clubul şi-l doreşte mai ales după ce între antrenorul Tuchel şi cel care deţine postul oferit lui Wenger există un conflict deschis.

Arsene Wenger are deja cinci luni de când a părăsit-o pe Arsenal, iar francezul este tot mai aproape să accepte o nouă provocare. După 24 de ani, antrenorul se poate întoarce în Franţa, de data aceasta ca manager sportiv. PSG şi-l doreşte pentru a-l înlocui pe Antero Henrique, omul aflat pe această poziţie în clubul parizian.

Portughezul, fost vicepreşedinte la Porto, nu se mai înţelege cu antrenorul Thomas Tuchel iar între cei doi pare a fi intervenit o ruptură iremediabilă. Una dintre nemulţumirile celor din club la adresa lui Henrique este legată de faptul că în vară nu a reuşit să obţină semnătura jucătorului dorit de Tuchel. N`Golo Kante era ţinta neamţului de pe banca parizienilor. Francezul ar fi fost o soluţie la mijlocul terenului şi în contextul accidentării lui Marco Veratti.

Jurnaliştii francezi intuiesc însă că Wenger va fi mai mult decât un director sportiv la Paris şi va influenţa foarte mult deciziile patronului Nasser Al Khelaifi. 

Afla mai multe despre: wengertuchelpsg 

viewscnt
Articole similare