Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mai aproape de play-off decât de retrogradare! Cum poate fi Alexa pe deplin mulţumit: "Să luăm trei puncte etapa viitoare"

Mai aproape de play-off decât de retrogradare! Cum poate fi Alexa pe deplin mulţumit: "Să luăm trei puncte etapa viitoare"

Dunarea Calarasi

Comentarii

Nici cei mai optimişti fani ai Dunării Călăraşi nu s-ar fi gândit că echipa lor va fi pe locul 9 după 10 etape de campionat. În acest interval doar FCSB, Craiova şi Sepsi au bătut trupa lui Alexa.

Pentru Dunărea Călăraşi deplasarea de la Chiajna a fost a doua la rând în campionat. Runda trecută echipa lui Alexa a pierdut cu FCSB. Acum a reuşit să ia un punct pe terenul uneia dintre echipele aflate în aceeaşi zonă a clasamentului.
 
"Chiajna e o contracandidată de a noastră la play-out şi orice punct este important. Am luat gol pe o neatenţie flagrantă, ştiam că adversara e una dintre cele mai bune echipe pe faze fixe, pentru că au un juc excepţional care bate foarte bine, pe Deaconu. E un parcurs bun, va fi foarte bun dacă vom câştiga etapa viitoare cu Voluntari acasă" a spus Alexa după meciul din această seară. 
 
 
 
 
"Este important să mai adunăm puncte până la finalul turului, pentru că pe urmă o să fie un început de retur destul de greu. Obiectivul este menţinerea în Liga I, va fi un dezavantaj dacă nu vom mai putea juca pe teren propriu din cauza lipsei instalaţiei de încâlzire" a adăugat şi Silviu Pană. 
 

Afla mai multe despre: alexapanădunărea călăraşi 

viewscnt
Articole similare