Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„Mai are câteva kilograme în plus”. Ilie Poenaru i-a făcut radiografia lui Cristi Tănase, fotbalistul care vrea o revenire miraculoasă la naţională

„Mai are câteva kilograme în plus”. Ilie Poenaru i-a făcut radiografia lui Cristi Tănase, fotbalistul care vrea o revenire miraculoasă la naţională

Academica Clinceni

Comentarii

Ilie Poenaru este extrem de încântat de transferul lui Cristi Tănase. Proaspăt întors în România, mijlocaşul îşi doreşte să evolueze din nou pentru echipa naţională şi are toată susţinerea antrenorului de la Clinceni.

Cristi Tănase (33 de ani) şi-a exprimat în exclusivitate pentru Telekom Sport intenţia de a reveni la echipa naţională. Mijlocaşul s-a întors în această vară în Liga 1 din postura de jucător liber de contract. Tănase a ales-o pe Academica Clinceni, echipă pentru care a jucat deja în două meciuri. Momentan nu a reuşit însă niciun gol şi niciun assist.

„Mai are şi ceva kilograme în plus, a început deja să arate mai bine de la zi la zi evoluează şi e pe un drum bun în momentul ăsta. Am readus în prim planul fotbalului românesc mulţi jucători de care mulţi spuneau că sunt terminaţi şi că nu mai au nicio şansă şi eu am reuşit să îi reabilitez într-un fel sau altul şi din punct de vedere fotbalistic să ajungă la un nivel bun. Tănase îşi doreşte să ajungă la nivelul la care a fost şi de ce nu chiar mai bine”, a declarat Ilie Poenaru al conferinţa de presă de dinaintea meciului cu Gaz Metan Mediaş.

Fostul jucător de la FCSB are 41 de selecţii la echipa naţională şi şase goluri, fiind unul dintre jucătorii preferaţi de Victor Piţurcă în perioada în care acesta era selecţioner.

„El poate fi o variantă la felul cum se antrenează şi cum gândeşte în momentul ăsta, poate fi o variantă foarte bună pentru naţională. El acum este un jucător matur, un om matur care gândeşte altfel, care vede altfel lucrurile. Acum are o personalitate mult mai puternică”, a adăugat antrenorul ilfovenilor.

Afla mai multe despre: clincenipoenarutanasenationala 

viewscnt
Articole similare