Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mai are loc în echipa lui Rădoi la 37 de ani? Un veteran din Liga 1, propus în naţională: "E incredibil cum joacă, nu credeam"

Mai are loc în echipa lui Rădoi la 37 de ani? Un veteran din Liga 1, propus în naţională: "E incredibil cum joacă, nu credeam"

Echipa națională

Comentarii

Preşedintele lui FC Voluntari, Ioan Andone, crede că Gabriel Tamaş poate ajuta naţionala României chiar şi la 37 de ani. Oficialul a dezvăluit ce schimbare a produs apărătorul în echipa ilfoveană.

Ioan Andone are motive de bucurie. FC Voluntari a învins-o pe Viitorul cu 1-0 şi a făcut un pas înainte în lupta cu evitarea retrogradării. La finalul meciului, fostul antrenor de la Dinamo a analizat meciul, dar şi următoarele întâlniri din play-out-ul Ligii 1. 

"Am făcut un meci bun azi, am blocat Viitorul, ştiam că au o echipă care au o posesie f bună, n-am riscat nimic şi la singura ocazie avută am reuşit să înscriem. Dinamo e în situaţia în care e, ne interesează să câştigăm şi duminică cu Sibiu (n.r. - Hermannstadt) pe terenul nostru. Dinamo vine după o înfrângere cu 4-1, n-a câştigat de două luni. E meci greu, dar vom căuta să jucăm la fel, vom căuta să nu primim gol şi sigur vom putea da gol pentru că avem atacanţi foarte buni", a declarat Ioan Andone.

Ioan Andone îl propune pe Gabi Tamaş la naţională

La 37 de ani, Gabi Tamaş a revenit în Liga 1, după o aventură scurtă în Liga 2, la U Cluj, iar FC Voluntari se felicită pentru alegerea făcută. Apărătorul central a reuşit să producă o schimbare în bine inclusiv în rândul colegilori săi: "E incredibil cum joacă, nu credeam! E un jucător extraordinar, pentru noi a fost omul care a reclădit jocul echipei, pentru că în turul campionatului am primit goluri, eram a doua cea mai slabă apărare. De când a venit el, şi ceilalţi care joacă pe lângă el, pentru că experienţa lui mobilizează, eu îl văd şi la naţională", a mai spus oficialul. 

Gabi Tamaş are 67 de meciuri în echipa naţională a României, iar ultima dată a jucat sub tricolor în 2018, în remiza 0-0 cu Serbia, din Liga Naţiunilor. Fundaşul a făcut parte din lotul lui Victor Piţurcă de la EURO 2008, atunci când a fost integralist în meciurile cu Italia, Ţările de Jos şi Franţa. 

Vlad Chiricheş, Andrei Burcă, Ionuţ Nedelcearu şi Alin Toşca sunt fundaşii centrali pe care s-a bazat Mirel Rădoi la ultima acţiune a naţionalei. 

Afla mai multe despre: gabi tamasmirel radoiioan andoneechipa nationala 

viewscnt
Articole similare