Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mai bine în Bundesliga 2, decât în Liga 1. Experienţa din România i-a marcat cariera: "Am ajuns într-o ţară incredibil de săracă"

Mai bine în Bundesliga 2, decât în Liga 1. Experienţa din România i-a marcat cariera: "Am ajuns într-o ţară incredibil de săracă"galerie foto

Fotbal

Comentarii

Portarul austriac Martin Fraisl a acordat un interviu unui post TV din ţara natală, Laola 1, în care a vorbit despre experienţa pe care a trăit-o în anul petrecut în România, la formaţia din prima ligă, FC Botoşani.

Fostul jucător de la FC Botoşani a povestit că a locuit într-un oraş foarte urât şi că România i s-a părut o ţară incredibil de săracă, dar asta l-a ajutat să fie recunoscător pentru tot ce a dobândit în viaţă.

"În România, am trăit un an în carantină! Am stat numai în hotel şi jucam fotbal. Oraşul era cu adevărat urât. Pe de altă parte, am devenit conştient cât de bine o ducem noi în Austria şi Germania. Am ajuns într-o ţară incredibil de săracă, în care un profesor trăieşte cu 250 de euro pe lună. Iar preţurile din magazine nu sunt cu mult mai mici decât în Austria! Am întâlnit o mulţime de oameni nefericiţi şi îţi dai seama că starea de spirit per total nu e bună. Asta m-a ajutat să fiu recunoscător în fiecare zi pentru ce avem", a spus Fraisl pentru Laola1.

Martin Fraisl a evoluat pentru FC Botosani în sezonul 2018/2019, bifand 15 meciuri. Chiar dacă a fost dorit de mai multe formaţii din România a ales să pelce în liga a doua din Germania, la SV Sandhausen, acolo unde este titular.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare