Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mai bine mai târziu decât niciodată. Surpriza la care Ştefan Radu nu se mai aştepta. Ce s-a întâmplat chiar înaintea meciului cu Milan | VIDEO

Mai bine mai târziu decât niciodată. Surpriza la care Ştefan Radu nu se mai aştepta. Ce s-a întâmplat chiar înaintea meciului cu Milan | VIDEO

Serie A

Comentarii

La finalul lunii februarie, Ştefan Radu (33 de ani) a bifat în victoria cu Bologna, scor 2-0, prezenţa cu numărul 300 în tricoul lui Lazio în campionat. Din cauza pandemiei de coronavirus, fundaşul român nu a putut fi onorat la acea vreme, dar şefii romanilor nu au uitat de această performanţă.

Înuşi preşedintele lui Lazio, Claudio Lotito, i-a înmânat lui Ştefan Radu un premiu pentru cele 300 de meciuri disputate în Serie A în tricoul „vulturilor”. Decernarea a avut loc pe Olimpico, chiar înaintea duelului cu AC Milan.

Partida contra „Diavolului Milanez” a reprezentat meciul cu numărul 304 pentru fundaşul român în primul eşalon din Italia. Radu joacă la Lazio din anul 2008, atunci când echipa antrenată în prezent de Simone Inzaghi i-a plătit 3,85 milioane de euro lui Dinamo.

Fundaşul Român este al doilea fotbalist din istoria lui Lazio ca număr de prezenţe în Serie, după Aldo Puccinelli (319). În cei 12 ani petrecuţi la Roma, Ştefan Radu a câştigat cu Lazio trei Cupe şi trei Supercupe ale Italiei.

Afla mai multe despre: stefan radulaziolotito 

viewscnt
Articole similare