Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Mai bine picam cu Atletico Madrid!” Dan Petrescu avertizează în privinţa adversarului din preliminariile UCL: ”Au buget 60 de milioane”

”Mai bine picam cu Atletico Madrid!” Dan Petrescu avertizează în privinţa adversarului din preliminariile UCL: ”Au buget 60 de milioane”

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj joacă în turul I preliminar al UEFA Champions League contra celor de la Astana.

Dan Petrescu a făcut o declaraţie extrem de surprinzătoare privitoare la adversarul din turul 1 al UEFA Champions League: ”Mai rău de atât, ce am păţit noi acum, nu se putea. Mai bine cădeam cu Atletico Madrid sau cu oricine, numai cu Astana nu, din toate punctele de vedere. După meci, seara târziu băieţii nu o să doarmă prea bine. A doua zi dimineaţă luăm micul dejun şi ne suim în avion. Facem şase ore, ajungem duminică seară, nu avem timp de antrenament. Luni o să facem un antrenament pe sintetic. Cu o echipă care deja a jucat 20 de meciuri oficiale, o echipă care în ultimii patru ani a fost de trei ori în grupele Europa League şi o dată în Champions League. Îi ştiu ce pe dinafară, am văzut vreo şapte meciuri. Fără probleme acasă. Nici Galatasaray, nici Atletico Madrid, nici Benfica, nici Rennes, nimeni nu a putut să îi bată. 1Numele pare aşa...când auzi Astana. Cine e Astana? Astana are vreo 60 de milioane de euro buget” a mărturisit Dan Petrescu.

Tehnicianul campioanei este sigur că terenul sintetic din Kazahstan va dezavantaja echipa pe care o pregăteşte: ”Terenul sintetic sigur ne va dezavantaja, pentru că nu suntem obişnuiţi cu aşa ceva. Toate avantajele sunt pentru Astana. Mai rău decât atât nu cred că puteam să cădem. Sper să am inspiraţia să găsesc tactica cea mai bună şi jucătorii cei mai adaptaţi pentru terenul sintetic” a mai spus Petrescu.

Afla mai multe despre: dan petrescuatletico madridastana 

viewscnt
Articole similare