Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Mai bine rămâneai la fotbal!" Fostul internaţional care se declară pro referendum şi îndeamnă lumea să meargă la vot

"Mai bine rămâneai la fotbal!" Fostul internaţional care se declară pro referendum şi îndeamnă lumea să meargă la vot

Diverse

Comentarii

Ciprian Marica a stârnit o serie de comentarii şi controverse cu ultima sa postare de pe reţelele de socializare. Fostul internaţional, ajuns la 33 de ani, susţine referendumul pentru redefinirea familiei şi îşi îndeamnă urmăritorii să meargă la vot.

"Mergeţi la vot, trebuie să fim peste şase milioane ca să ne putem păstra familia tradiţională! Votează DA!", a notat fostul fotbalist pe pagina sa de Facebook.

Postarea lui Ciprian Marica a stârnit un val de mesaje din partea urmăritorilor săi, multe dintre ele negative. "Credeam că ai mai multă minte", "de astăzi îţi dau unfollow"  sau "mai bine tăceai şi rămâneai la fotbal" sunt doar câteva dintre mesajele primite de fostul fotbalist, care a fost, însă, şi felicitat pentru alegerea sa.

Seria de comentarii negative l-a făcut pe Ciprian Marica să revină cu precizări.

"Oameni buni, imi pare rău ca daţi o tenta politică atunci când comentaţi această postare. Ceea ce cred eu despre familie e dincolo de orice influenţă politica, de susţinerea unui partid sau altul. Asta cred eu despre familie, aşa am fost crescut, aşa am fost educat ca şi creştin ortodox. Am şi eu dreptul la o opţiune, ca fiecare dintre voi, nu am nimic personal cu alegerile altora, nu forţez pe nimeni, ci doar îmi exprim public această opţiune în ceea ce priveşte strict familia şi nu văd de ce ar trebui să mă ascund. Nici nu cred că această opţiune opreşte în vreun fel dezvoltarea altor sectoare. Susţin cu tărie construcţia de autostrăzi, sănătatea, educaţia, sportul, tot ceea ce face bine românilor şi României. În rest, vă salut şi să auzim de bine!", a fost replica lui Marica.

Cele 18.662 de secţii de votare organizate în ţară pentru referendumul de modificare a Constituţiei în sensul redefinirii familiei s-au deschis sâmbătă, la ora 7:00, procesul de vot urmând să se încheie la ora 21:00 şi să fie reluat duminică după acelaşi program.

Afla mai multe despre: maricareferendumfamilie 

viewscnt
Articole similare