Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mai bun decât Messi! Golgheterul Europei vine din Italia şi este deja pe lista Barcelonei

Mai bun decât Messi! Golgheterul Europei vine din Italia şi este deja pe lista Barcelonei

Serie A

Comentarii

Genoa a dat lovitura prin aducerea lui Krzysztof Piatek din vară. Vârful polonez în vârstă de 23 de ani este cel mai bun marcator din principalele campionate din Europa în acest sezon, peste jucători ca Messi şi Lewandowski. Polonezul este deja pe lista Barcelonei.

Chiar dacă Genoa a pierdut duminică, cu 4-1, pe terenul lui Lazio, Piatek a reuşit să îşi treacă numele pe lista marcatorilor şi a devenit cel mai bun marcator din acest start de sezon. Nu doar din Serie A, ci şi din cele mai importante campionate din Europa. Polonezul are nouă goluri marcate în Seria A şi Coppa Italia, în timp ce conaţionalul său, Robert Lewandowski, are opt goluri, iar Messi şapte. 

Prin cele cinci goluri marcate în primele patru etape din campionat, Piatek i-a egalat recordul legendarului Andrei Shevchenko, care a reuşit această în tricoul lui Milan, în 1999. 

Piatek a fost adus în vară de Genoa de la KS Cracovia în schimbul sumei patru milioane de euro, astfel că pentru tânărul atacant este la primul sezon în afara Poloniei. La Genoa, el câştigă doar 450 de mii de euro anual. 

Numele jucătorului deja este pe lista Barcelonei, iar clubul blaugrana ar urma să facă o ofertă vara viitoare. Piatek este cotat la 4 milioane de euro, potrivit site-ului transfermarkt.com. 

Afla mai multe despre: piatekgenoaserie abarcelonatransfer 

viewscnt
Articole similare