Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mai dispare o echipă! BC Mureş se retrage din Liga Naţională: "Am ajuns la punctul în care nu mai putem continua"

Mai dispare o echipă! BC Mureş se retrage din Liga Naţională: "Am ajuns la punctul în care nu mai putem continua"

Baschet

Comentarii

Conducerea clubului Baschet Club Mureş a anunţat, luni, retragerea din acest sezon al Ligii Naţionale de Baschet Masculin (LNBM), din cauza problemelor financiare.

"După toate problemele avute în acest sezon al LNBM, conducerea BC Mureş se vede nevoită să renunţe la continuarea campionatului. BC Mureş nu va participa în play-out-ul LNBM. Din păcate problemele financiare nu s-au îmbunătăţit cum ne-am propus, clubul a intrat în insolvenţă, în consecinţă nu ne stă în putinţă să continuăm acest sezon.

Am terminat cu foarte multe probleme sezonul regulat, în mare parte fiindcă respectăm Federaţia Română de Baschet şi adversarii noştri, să nu perturbăm din mers programul campionatului, dar am ajuns la punctul în care nu mai putem continua. Motivele care au adus în această situaţie clubul nostru sunt multe - în acest comunicat nu ne vom referi la acestea - le-am prezentat de mai multe ori în conferinţele noastre de presă şi întâlnirile cu suporterii din acest sezon. Din păcate se încheie cea mai frumoasă şi eficientă perioadă a baschetului masculin din Târgu Mureş.

Am jucat 3 finale de campionat şi două de cupă, din păcate nu am putut câştiga nici una dintre trofee, dar şi aşa am atins performanţe notabile în baschetul românesc cu reprezentări în cupele europene", precizează BC Mureş, într-un comunicat de presă.

Afla mai multe despre: bc muresdezicizeanuntretragerecampionatbaschet 

viewscnt
Articole similare