Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mai există fair-play în fotbalul românesc. Laszlo Balint a refuzat să-şi înjure rivala de la Timişoara: "Rivalitatea e una, iar respectul este altceva"

Mai există fair-play în fotbalul românesc. Laszlo Balint a refuzat să-şi înjure rivala de la Timişoara: "Rivalitatea e una, iar respectul este altceva"

Fotbal

Comentarii

UTA Arad a obţinut o victorie extrem de importantă, duminică, pe teren propriu, împotriva rivalilor de la ASU Poli Timişoara, scor 1-0 (0-0) şi este favorită la fotoliul de lider al Ligii a ll-a, dacă fac cel puţin patru puncte în cele trei etape restante pe care le are. La finalul meciului, suporterii gazdelor şi-au chemat favoriţii să sărbătorească împreună victoria.

Aşa cum se obişnuieşte după fiecare meci, suporterii au scandal numele "Bătrânei Doamne", dar şi al fotbaliştilor ce îmbracă acest tricou. Nu avea cum să scape de urale nici antrenorul principal de la UTA, Laszlo Balint, cel care se afla pe teren la ultima victorie a arădenilor pe teren propriu împotriva formaţiei din Timişoara, în urmă cu 12 ani. De data acesta, cu Laszlo Balint pe banca tehnică, UTA a pus mâna pe cele trei puncte după un gol marcat de Ciprian Rus, în minutul în minutul 49.

Conform Sportarad, Laszlo Balint a acceptat imediat invitaţia fanilor şi s-a îndreptat către peluză. Acolo, fanaticii suporteri arădeni l-au întâmpinat cu scandările din repertoriul obişnuit, dar şi cu injurii la adresa rivalei din Timişoara.

Laszlo Balint a refuzat să-şi înjure rivala de la Timişoara: "Rivalitatea e una, iar respectul este altceva"

 

Reacţia lui "Gyuszi" Balint este una cum tot mai rar întâlneşti în fotbalul românesc. Acesta a scandat alături de fani, însă s-a oprit în momentul în care s-au auzit trivialităţile. S-a mulţumit doar să aplaude, în semn de respect pentru fanii echipei sale, indirect şi pentru rivala din Timişoara.

"Le mulţumesc fanilor că m-au chemat la salut, a contat mult faptul că am jucat un astfel de derby şi ştiu ce însemană acest meci pentru suporteri. Pentru noi sprijinul fanilor e ceva incredibil, cred că s-a văzut asta. Chair dacă au existat momente când unii dintre jucătorii noştri au fost apăsaţi de acest meci, fanii au fost fenomenali şi ne-au împins de la spate. Apoi, rivalitatea e una, iar respectul e altceva. Din punctul meu de vedere, rivalitatea sportivă este şi trebuie să fie un ingredient pentru acest meci special, eu sunt educat puţin altfel. Chiar i-am felicitat pe cei de la Timişoara pentru cum şi-au urmărit interesul”, a explicat Balint, potrivit Sportarad.

Următorul meci pentru UTA Arad este programat duminică, 27 octombrie, pe terenul celor de la CSM Reşiţa, în etapa a 14-a a Ligii a 2-a.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare