Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Mai grav decât o înjurătură a fost ce-a făcut el". Valentin Creţu l-a făcut praf pe Leo Grozavu după FCSB - Sepsi 1-1: "Asemenea personaje..."

"Mai grav decât o înjurătură a fost ce-a făcut el". Valentin Creţu l-a făcut praf pe Leo Grozavu după FCSB - Sepsi 1-1: "Asemenea personaje..."

FCSB

Comentarii

Fundaşul dreapta de la FCSB, Valentin Creţu, a oferit versiunea sa în privinţa evenimentelor de la pauza partidei cu Sepsi, scor 1-1. Fotbalistul a susţinut că antrenorul oaspeţilor, Leo Grozavu, a întrecut limita.

VIDEO | FCSB - Sepsi 1-1

FCSB şi Sepsi au avut parte de un meci cu mulţi nervi, în care ambele echipe au cerut lovituri de pedeaspă. De altfel, la pauză spiritele s-au încins. Valentin Creţu l-a apostrofat pe Leo Grozavu, iar Toni Petrea a intervenit şi l-a "înţepat" pe antrenorul de la Sepsi. 

La finalul partidei, Valentin Creţu a povestit ce s-a întâmplat la pauza meciului, acuzându-l pe Leo Grozavu că a întrecut limita: "Din păcate, nu aduc bine fotbalului romanesc asemenea personaje. Nu mai vreau să vorbesc... Mai grav decât o înjurătură a fost ce-a făcut el", a spus Creţu

"Speram s-o ţinem tot aşa cu rezultatele. Fotbalul iţi dă când tu îi dai, o să venim mult mai puternici în retur. Ne doream să câştigam azi. Nu s-a întâmplat, asta e. Sper să revenim din vacanţă mult mai motivaţi, mai relaxaţi şi să ajungem acolo sus. Terenul e foarte îngust, adversarul a fost foarte agresiv. Daca nu te mişti, cu echipe agresive e greu să joci. Am fost depăşit de Florin Ştefan la faza golului, dar suntem 11 pe teren, trebuia să închidă mijlocaşul defensiv. Din păcate, primim goluri foarte uşor. Speram să nu suferim la final de campionat aşa de tare. Arbitrul a laşat jocul prea dur. Fofana a făcut vreo 4 faulturi şi nu a luat galben, mie mi-a dat", a mai spus fundaşul de la FCSB. 

 

Afla mai multe despre: valentin cretufcsbfcsb sepsi 

viewscnt
Articole similare