Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mai jos, nu se poate! Mesaj ULUITOR al fanilor dinamovişti în seara în care Eugen Neagoe a fost la un pas de tragedie

Mai jos, nu se poate! Mesaj ULUITOR al fanilor dinamovişti în seara în care Eugen Neagoe a fost la un pas de tragediegalerie foto

Dinamo București

Comentarii

Meciul Dinamo – Universitatea Craiova, contând pentru etapa a doua a Ligii I, a fost întrerupt, în minutul 25, după ce tehnicianului Eugen Neagoe i s-a făcut rău pe bancă în urma unui stop cardiac.

În ciuda faptului că Eugen Neagoe a fost la un pas de tragedie, pentru ultraşii lui Dinamo acesta pare să fie doar un detaliu.

Mai mult, într-o postare pe Facebook, Peluza ”Cătălin Hâldan” a avut un mesaj uluitor: ”Suntem toţi în stare de stop cardiac / Hai odată acasă, domnule Ţiriac!”.

Antrenorul Eugen Neagoe a suferit un infarct cardiac inferior în timpul meciului cu U Craiova. Aşa se face că mesajul fanilor de la Dinamo e cu atât mai dur şi mai nepotrivit într-un astfel de moment.

Postarea suporterilor este mult mai amplă, iar mesajul direcţionat către Ion Ţiriac destul de clar: ”Vino să ridici Dinamo şi tot fotbalul românesc se va ridica! Vino să dai o şansă copiilor talentaţi care se apucă de fotbal şi îmbracă tricoul alb-roşu!  Vino ACASĂ acum, când câinii sunt fără stăpân!” au scris fanii lui Dinamo pe Facebook.

Negoiţă a anunţat că îi dă clubul gratis lui Ţiriac

Finanţatorul lui Dinamo a precizat pentru gsp.ro că este dispus să renunţe la Dinamo fără să mai ceară vreun ban în schimb.

Până acum, Negoiţă voia să obţină 2 milioane de euro în schimbul pachetului majoritar de acţiuni al clubului.

"Domnul Ţiriac este un dinamovist pursânge. Are o expertiză sportivă de necontestat, a organizat şi organizează turnee la cel mai înalt nivel, are o avere considerabilă, prin urmare cred că este cea mai bună soluţie pentru Dinamo. Şi îmi exprim disponibilitatea fermă de a-i ceda gratuit pachetul majoritar de acţiuni la Dinamo. Cu o minimă condiţie, anume aceea de a realiza investiţii în club prin care să readucă Dinamo acolo unde îi este locul, să facă performanţă. În condiţiile in care îl cedez gratuit, cred că este o afacere extrem de bună pentru dânsul şi sper sa accepte şi să reuşească sa readucă Dinamo acolo unde ii este locul" a fost poziţia lui Negoiţă oferită gsp.ro.

Reacţia lui Ţiriac: ”Nimic nu e gratis!”

”Pe mine m-a învăţat un mare profesor de economie că niciodată să nu iei nimic gratis”, a spus Ion Ţiriac. Apoi a adăugat: ”Nu uitaţi că Dinamo şi Steaua au dat acestei ţări jumate de secol o căruţă de aur. Eu nu vorbesc numai de fotbal, vorbesc de sport. Cluburile astea nu ar avea dreptul naţional să dispară”.

Afla mai multe despre: ion ţiriacfani dinamo 

viewscnt
Articole similare