Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mai jos nu se poate! Unde a ajuns să joace fostul dinamovist Alexander Christovao

Mai jos nu se poate! Unde a ajuns să joace fostul dinamovist Alexander Christovao

Dinamo București

Comentarii

Alexander Christovao a ajuns la Dinamo la iniţiativa lui Mircea Rednic, dar nu a convins în "Groapă".

A plecat după 9 meciuri disputate pentru formaţia din Şoseaua Ştefan cel Mare, fără să marcheze vreodată. În palmaresul său la Dinamo descoperim o singură pasă de gol, undeva în playout, într-un meci contra celor de la Gaz Metan. În rest, nimic deosebit.

După despărţirea de Dinamo Bucureşti, Alexander Christovao a ajuns tocmai în Liga a doua din Arabia Saudită. Dar nu la o formaţie de top, ci la modesta grupare Al Mojzel, echipă pentru care nu a evoluat deloc, deşi această echipă se află pe ultimul loc în a doua ligă a saudiţilor.

Fără să convingă, Christovao a fost pus pe liber şi a fost transferat luna trecută de un alt nume necunoscut din fotbalul european de această dată. În prezent, Alexander Christovao joacă pentru Keshla FK din Azerbaidjan, acolo unde a devenit coechipier cu fostul jucător al Craiovei, Cesar Meza Colli. Nu a venit ca titular şi a bifat doar 23 de minute în meciul din etapa a-15-a, apoi alte 28 de minute în etapa a 16-a. Evident, fără realizări deosebite.

La 26 de ani, cariera lui Alexandre Domingos Cristóvão M'Futila a luat-o pe o pantă descdentă, deşi în 2012 era considerat unul dintre cei mai talentaţi tineri atacanţi din această ţară.

Afla mai multe despre: alexander christovao 

viewscnt
Alte articole
Articole similare