Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Mai multe echipe îl urmăresc”. Marius Şumudică l-ar putea pierde pe Denis Drăguş

”Mai multe echipe îl urmăresc”. Marius Şumudică l-ar putea pierde pe Denis Drăguş

Fotbal

Comentarii

Fotbalistul român Denis Drăguş (24 de ani) a renăscut sub ”bagheta magică” a lui Marius Şumudică la Gaziantep, iar întoarcerea sa la Standard Liege pare imposibilă.

Denis Drăguş a ajuns la Gaziantep în luna septembrie, sub formă de împrumut de la Standard Liege, imediat după ce Marius Şumudică a fost reinstalat în funcţia de antrenor a turcilor.

Denis Drăguş s-a impus la Gaziantep

”Şumi” i-a arătat încredere din prima clipă. L-a titularizat, ia fotbalistul român i-a răspuns pe măsură. Gaziantep era pe ultimul loc în momentul în care echipa era preluată de Marius Şumudică şi întărită cu Denis Drăguş şi Florin Niţă. În acest moment, se află pe un liniştitor loc 11.

Denis Drăguş are 5 goluri marcate în 9 partide pentru Gaziantep şi a început să atragă atenţia tot mai multor echipe, gata să-l transfere definitiv cât de curând.

De asemenea, şefii celor de la Gaziantep se gândesc serios să deschidă discuţiile pentru un transfer cu belgienii de la Standard, înainte ca acest lucru să se întâmple cu alte formaţii din Superlig.

  • 1.500.000 de euro este cota de piaţă a lui Denis Drăguş, conform transfermarkt.de.

A început deja să se discute dacă jucătorul împrumutat la Gaziantep FK, Denis Drăguş, va rămâne în următorul sezon.

Denis Drăguş, care a atras toată atenţia prin evoluţiile sale la Gaziantep FK, a devenit golgheterul echipei. S-a vorbit că unele echipe îl urmăresc îndeaproape pe Denis Drăguş, care este unul dintre fotbaliştii cu cea mai mare pondere la punctele strânse de formaţia roş-neagră.

Jucătorul român ar urma să ia decizia la finalul sezonului. De menţionat este faptul că preşedintele Memik şi conducerea doresc să îl păstreze pe fotbalist la echipă”, a anunţat presa din Turcia.

Forma foarte bună arătată de atacant la Gaziantep l-a readus în circuitul echipei naţionale. Edi Iordănescu l-a convocat pentru ”dubla” decisivă pentru calificarea la EURO 2024, cu Israel (18 noiembrie, în Ungaria) şi Elveţia (21 noiembrie, pe Arena Naţională).

Afla mai multe despre: gaziantepdragusstandardturcia 

viewscnt
Articole similare