Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mai multe echipe în Liga1? Iuliu Mureşan, optimist după ce a văzut ce a făcut FRF: "Firma a zis că e rentabil cu 18 echipe" | EXCLUSIV

Mai multe echipe în Liga1? Iuliu Mureşan, optimist după ce a văzut ce a făcut FRF: "Firma a zis că e rentabil cu 18 echipe" | EXCLUSIV

Dinamo București

Comentarii

Administratorul special al lui Dinamo Bucureşti, Iuliu Mureşan, priveşte cu optimism spre Federaţia Română de Fotbal, în contextul în care clubul se luptă pentru evitarea retrogradării în Liga 2.

FRF o salvează din nou pe Dinamo Bucureşti?

Dinamo Bucureşti e penultima clasată în Liga 1, iar în acest sezon pericolul de a retrograda e mai mare decât oricând. Mai mult, Deian Sorescu a fost transferat în Polonia, iar Flavius Stoican va trebuie să se descurce fără cel mai valoros dinamovist. 

La Telekom Sport, Iuliu Mureşan a fost întrebat cum percepe scenariul cu 18 echipe în Liga 1, iar administratorul special a recunoscut că urmăreşte mişcările făcute de FRF. Conducătorii fotbalului românesc încearcă, permanent, să îmbunătăţească actualul format din prima ligă şi noi schimbări nu sunt excluse. 

"Ce ştiu şi ce pot spune e că FRF a angajat o firmă olandeză, care a făcut multe simulări şi studii asupra formatului Cupei României şi campionatului şi firma olandeză a spus că un format cu 18 echipe ar fi mult mai rentabil şi mai aproape de adevăr la o ţară precum România. Decizia e la federaţie", a declarat conducătorul dinamovist pentru Telekom Sport. 

Cel care a lansat scenariul cu schimbarea pregătită în Liga 1, în urma căruia Dinamo Bucureşti se va salva este fostul selecţioner al României. Mirel Rădoi susţinea că alb-roşii nu vor retrograda, din informaţiile pe care le are. 

"Indiferent ce se va întâmpla cu Dinamo, Dinamo nu va retrograda. Adică şi dacă va retrograda sportiv, sunt sigur, din informaţiile pe care le am, că vor fi 18 echipe. Eu nu cred că LPF, FRF, cât şi televiziunile... Ca un brand atât de puternic să retrogradeze", a declarat Mirel Rădoi, într-un interviu acordat Telekom Sport. 

În sezonul 2020-2021, Dinamo Bucureşti a terminat pe un loc care ar fi trimis-o în Liga 2, dar salvarea a fost reprezentată de apariţia a două locuri în plus în Liga 1. Chindia Târgovişte a jucat barajul de menţinere în prima ligă, în timp ce "câinii" şi-au disputat restanţele şi s-au salvat. 

Afla mai multe despre: liga 1 18 echipedinamomirel radoiiuliu muresan 

viewscnt
Articole similare