Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Va fi nebunie totală în tribune. Câte bilete s-au vândut la meciul Franţa U21 - România U21

Va fi nebunie totală în tribune. Câte bilete s-au vândut la meciul Franţa U21 - România U21

Echipa națională

Comentarii

Echipa naţională de tineret a avut parte de un suport magnific la Campionatul European U21. Contribuţia suporterilor s-a văzut cel mai bine la meciul cu Anglia, când "tricolorii" mici au fost parcă împinşi de la spate de fanii îmbrăcaţi în galben. La meciul cu Franţa se anunţă un suport şi mai mare.

UPDATE: Potriviti FRF, organizatorii au anunţat că s-au vândut până acum 12.000 de bilete. Dintre acestea, 6.000 au fost cumpărate de români, în sectorul rezervat de UEFA suporterilor naţionalei noastre. Însă există bănuiala că alte 4.000 de tichete au fost cumpărate tot de români, în diferite zone ale stadionului. Pentru acestă partidă au fost scoase la vânzare 14.000 de bilete şi, dacă se vor epuiza, va fi deschis încă cu sector, care are 3.000 de locuri.

Este astfel de aşteptat prezenţa românilor în tribune să fie peste cea de la partida cu Anglia U21, când în tribune au fost aproximativ 8.500 de compatrioţi.

Trebuie precizat că suporterii îşi pot cumpăra tichete şi în ziua meciului, începând cu ora 09:00, la casele de bilete din incita stadionului.


8.500 de suporteri au fost la meciul Anglia U21 - România U21, mulţi dintre ei fiind români. "România, România" şi cântece pe ritmul de la Ciuleandra s-au auzit pe toată durata meciului de vineri, de la Cesena, stadion pe care pot intra aproximativ 18.000 de spectatori. 

Partida cu Franţa, de luni seară, se va disputat tot pe arena Dino Manuzzi, iar potrivit informaţii Telekom Sport, până în acest moment s-au vândut nu mai puţin de 12.000 de tichete şi este de aşteptat ca românii să fie din nou cei care vor domina fondul sonor pe durata celor 90 de minute. 

Selecţionerul Franţei, Sylvain Ripoll, a recunoscut la conferinţa de presă dinaintea meciului supremaţia "tricolorilor" din tribune şi se aşteaptă la un meci cu stadionul plin: "Vor fi mulţi români în tribune, când mă uitam la meciurile lor de aici vedeam mult galben şi nu era de la soare. Vor fi o prezenţă benefică, ne dorim să jucăm cu un stadion plin”.

Afla mai multe despre: romania u21echipa nationala 

viewscnt
Articole similare