Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mai mulţi jucători de la Farul, aflaţi pe lista neagră a clubului! Anunţul făcut de Gică Popescu | EXCLUSIV

Mai mulţi jucători de la Farul, aflaţi pe lista neagră a clubului! Anunţul făcut de Gică Popescu | EXCLUSIV

Farul Constanța

Comentarii

Farul Constanţa are obiectivul de a prinde play-off-ul la finalul sezonului regular şi pregăteşte câteva transferuri pentru a îşi îndeplini scopul.

După ce a avut parte de un sezon complet ratat în ultima stagiune, Gică Hagi a revenit pe banca Viitorului, devenită între timp Farul, cu scopul de a creea o nouă forţă în fotbalul românesc.

Înainte de fuziunea cu clubul de tradiţie al Constanţei, Hagi era nevoit să îşi vândă cei mai buni jucători pentru a face rost de fonduri pentru îmbunătăţirea echipei.

Din lotul care a câştigat surprinzător Liga 1 în 2017, toţi jucătorii valoroşi, precum Răzvan Marin, Alex Cicâldău sau Florinel Coman, au părăsit clubul.

Pentru a putea crea un nou super club în Liga 1, Hagi trebuie să ţină de toţi jucătorii săi de top, iar aceasta a fost intenţia prin fuziunea cu Farul.

Revenit pe bancă la începutul acestul sezopn, echipa ”Regelui” ocupă un loc de play-off, dar nu este sigură că va putea ţine de poziţia sa.

Forma în deplasare a echipei a fost cu adevărat îngrijorătoare, iar cei de la Farul pregătesc mai multe mutări în pauza competiţională.

Mai mulţi jucători de la Farul, aflaţi pe lista neagră

Gică Popescu a dezvăluit că formaţia dobrogeană plănuieşte că scape de mai mulţi jucători şi că a identificat deja posturile cheie pe care doreşte întăriri.

Obiectivul nostru a fost şi anul acesta a fost clasarea în primele şase, deci să fim în play-off. Mă bucur enorm că Gică s-a reîntors pe bancă.

Avem unul dintre cele mai bune jocuri ofensive din campionatul nostru, ne creăm foarte multe ocazii şi ratăm pe măsură, lucru care nu îmi place foarte mult.

Dar e bine că ne creăm ocazii, echipa are calitate, echipa joacă fotbal. A fost o jumătate de an foarte bună.

(n.r. în perioada de mercato) Ne dorim anumiţi jucători pe anumite posturi, de asemenea vom lăsa anumiţi jucători să plece, este o perioadă când se fac mişcări în fotbalul nostru, de fapt în fotbalul mondial”, a declarat Gică Popescu, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: gică popescu 

viewscnt
Articole similare